Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.399 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #1 Dostlar üstte de belirttiğim gibi bir PSU almayı düşünüyorum. Daha PC'yi toplamadım. Teker teker hepsini alacağım. Sizce bu parçalar için aşağıda attığım kasa olur mu? Anakart olarak A320M alacağım muhtemelen. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
Dostlar üstte de belirttiğim gibi bir PSU almayı düşünüyorum. Daha PC'yi toplamadım. Teker teker hepsini alacağım. Sizce bu parçalar için aşağıda attığım kasa olur mu? Anakart olarak A320M alacağım muhtemelen. Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11 Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.236 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #2 MSI Mag A500DN 500W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu model alınabilir.
MSI Mag A500DN 500W 80+ Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu model alınabilir.