RX 580 Sapphire vs Afox vs ASUS

Maxeus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben RX 580 almayı düşünüyorum ancak şu 3 model arasında kaldım. Ve hepsi aynı fiyat hangisi daha iyi?

Afox'dan uzak durun. Sapphire kullanıcısı olarak ASUS daya iyidir diyebilirim. Fakat bu bütçede 2. el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim 2023 yılında RX 580 alınmaz.

Afox'dan uzak durun. Sapphire kullanıcısı olarak ASUS daya iyidir diyebilirim. Fakat bu bütçede 2. el kartlara yönelmenizi tavsiye ederim 2023 yılında RX 580 alınmaz.

2023 yılında GT1030'lar APU'lar satılırken bu kart niye alınmasın.

RX 580 eski model olduğu için WattMan hatası ile çok karşılaşılabilir 2. elde onermem ama gerçektende temiz ise alınabilir tabii gidip görmeniz gerek.

1030 alın demedim? APU sistemler satılıyor, bu sistem değil ekran kartı.

O anlamda değil yani çok alt seviyedeki ekran kartlarına sahip sistemler Valorant tarzı oyunlar için satılıyor anlamında.

Asus iyidir.
Ayrıca 4 bin TL seviyesinde zaten rx580 ile RX 6400 var.
Rx 6400 daha yeni kart ama RX 580 daha güçlü.
İlerde destek daha uzun sürer RX 6400'e ama optimizasyon desteği ile anca 2-3 sene de yakalar bence tam olarak RX580'i.

Ama benim tavsiyem, işlemcin yetiyorsa üstüne koy şunu al https://www.hepsiburada.com/sapphir...source=pc&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c#reviews

Çünkü son 1 ayda fiyat artışını görünce belli ki şuan alamazsan, sonra çok daha zor alırsın.

İkinci el temiz kartlara da bakabilirsin.

İfadeler: B.D
Zaten rx 580 ler sadece oyun amaçlı bir kart olarak çıkmıştı yıllar önce çıkan bir kart 8gb vram ile geliyor bu iyi kısmı ama amdnin eski kartlarında wattman hatası var dediler ben rx 6700xt kullanıyorum benimki güncel olduğu için hiç karşılaşmadım

Rx 6600 şuamda sizin için en iyi seçenek olacaktır

RX 580 eski model olduğu için WattMan hatası ile çok karşılaşılabilir 2. elde onermem ama gerçektende temiz ise alınabilir tabii gidip görmeniz gerek.

Yeni çalışmaya girdiğim bilgisayarcıda Sapphire RX 580'i 2200 TL'ye satıyorlar ama oranın sahibi çok kazıkçı gibi geliyor bana. Ama belki pazarlıkla 2000 TL'ye 1800 TL'ye düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…