RX 580 Seçimi: Sapphire vs Gigabyte vs Asus

Soğutma lazım bana dersen ASUS, Eski tasarım (En azından bana göre) ve iyi dersen GIGABYTE, F/P olsun ışıklı mışıklı dersen Sapphire (Nitro+).

Edit: Fiyatları aynı olsaydı ASUS derdim. O.C konusunda daha önde olurdu çünkü, diğerlerinin soğutmasından daha iyi.

Fiyat aynıysa 3 fanlı olanından alırdım ben olsam. FPS ile alakası zaten yok mesele soğutma. Tabi diğerlerinin soğutmasına kötü demiyorum ama 3 fan olunca daha iyi OC'ler yapılabilir. Gerçi Rog Strix 580 bayağı pahalıya satıldığı için ben olsam direkt Sapphire alırdım.

Son düzenleme:
Dostum ucuz olanı al diyenlere aldırma öncelikle. Bunu forumda çoğu kişi diyor fakat durum öyle değil. Ben MSI Armor aldım kart kendini soğutamıyor. Bu kart ısınan bir kart o yüzden soğutması iyi olanın tercih edilmesi lazım. Asus'un soğutma ve ses yanından bir sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum.

Armor modelini almadan önce bakmalıydınız Soğutma konusunda kötü olduğunu kimse inkar etmiyor. ayrıca ucuz olan ekran kartı Sapphire Pulse ondan daha iyi olan ise nitro+ armor adı üstünde.
Ayrıca ARMOR-TEK FAN-DUAL modellerinde ısınma sorunu daha çok oluyor, bilginize diğerleri neredeyse aynı en uygununu alır biter.

Ve buna rağmen Nitro + ile yakin fiyatta olması MSI bizi batırmaya çalışıyor

Tam doğru değil. Sapphire da ucuz ama soğutma gayet başarılı.

Kardeşim hepsi birbiriyle birebir aynı neredeyse ha fiyat olarak bakarsak asusun 3 fanlısı soğutmada biraz daha iyidir bilinen oki bu kartlar çok ısınıyor 70 80 derecelerde geziyor ama garanti vs. göz önünde bulunduracak olursak gigabyte ya da msi öneririm.

MSI Armor kullanıyorum. Kart sıcaklığı 55-60 civarında, 70’i hiç geçmiyor. Güzel kasa ve güçlü fanlar kullanıyorum.

Dostum almak istediğin modelleri yazarsan daha iyi olur.
Youtube'dan FPS ve sıcaklık karşılaştırmalarına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…