RX 580 sıcaklık değerleri normal mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Full stack
Arkadaşlar MSI RX580 Armor OC 8 GB kullanıyorum. PUBG oynarken maksimum 73 dereceye kadar çıktı, genelde de 71-72 arası gidip geliyor. Ayarlarda önemli ayarlar (dokular vs.) Ultra ve High, çimenler gölgeler gibi ayarlar ise mediumda oynuyorum 1080P. MSI Armor serisi normalden biraz daha fazla ısınıyor onu biliyorum. Ayrıca İstanbul'da'da hava aşırı sıcak şu an 73 derece. Bir sorun çıkaracak kadar yüksek bir sıcaklık mı bu ekran kartı için? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal seviyede problem yok gibi,birde furmark testi yapmayı deneyin.

Hayır gayet normal fakat 80 olursa undervolt yapın.

PUBG için sıcaklık değerleri normal. Başka oyunlarda ve FurMark testi de yapabilirsiniz. Genel olarak 70-79 derece arası stabil değerler alıyorsanız sıkıntı yok. Eğer 80 dereceyi geçerse undervolt ve fan ayarı yapabilirsiniz.

@07alone07 @Adem Yıldız_ @Deathadder undervolt zaten aldığından beri var -106mV undervolt yapmıştım redditten rx580 için optimum fan grafiğine bakıp onu yaptim afterburnerdan sicakliklar normal diyorsaniz sorun yok o zaman teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Bu arada zamanında a way oynarken 80i görmüştüm maksimum

80'i aşırı geçmediği sürece sorun yok,rica ederiz.

-106 değer de stabil çökmeden çalışıyorsa iyi diye düşünüyorum. İyi bir fan ayarı yapınca da 75-78 dereceyi geçmez diye düşünüyorum. Ve evet 80 dereceyi geçmediği sürece sıkıntı olmaz.

stabil çalışıyor sıkıntı yok fan ayarı da yapmıştım maksimum zorlanmada 78-80 oluyor aynen ama 80i geçmeyince bir sıkıntı yok diyorsunuz sorun yok o zaman

Gayet normal bir sıcaklık hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…