RX 580 sistem 400W Power Boost PSU'lu sistemde çalışır mı?

rblx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 ,XFX Speedster SWFT 210 RX 6650XT, Kingston Fury Hyperx 8 GB 3600 MHz CL17 DDR4 8x8, MSİ mag a650bn 650w 80+, SanDisk Plus 240 gb sata ssd, MSİ m371 500gb m.2 NVMe 500 gb, Antec ax20
Ben ilk kez sistem topladım. PSU'yu alırken RX 560 alacağımı düşündüğüm için Power Boost BST-ATX400r 400W almıştım. Ama şimdi RX 580 8 GB almaya karar verdim. Ama PSU'nun yetmediğini biliyorum ama undervoltla çözülür mü geçici olarak? Zaten 2 ay GPU parasını bekleyeceğim. Yaz tatilinde zaten 1.5 ay şehir dışı olacağım. 1 ay aktif olarak PC kullanacağım. Yaz tatilinden gelince 550W 80+ Gold sertifkalı Rampage PSU alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dediğiniz markalar leş PSU'lar sıfır almadınız umarım. Çok uyguna falan denk geldiyse anca alırdım. Bu PSU'lara güven olmaz.

Hocam dediğiniz markalar leş PSU'lar sıfır almadınız umarım. Çok uyguna falan denk geldiyse anca alırdım. Bu PSU'lara güven olmaz.
Birde hocam böyle şeylerde ucu ucuna yeten psular almamanızı öneririm.İleride sistem yükseltirken psu sorunu yaşamamış olursun.Yada işte böyle yaşadığın sorun gibi sorunları yaşamamış olurdun.Soruna gelcek olursam işlemcin anakartın falan nedir onlar kaç watt tüketiyor onları bilmemiz lazım bi yazarsan bakalım hocam.

CPU R5 5500, anakart Gigabyte A520M k V2 1.0, RAM'lar 2x8 DDR4 3600 MHz. SSD 240 GB SATA, yakında 500 GB SSHD takabilirim. Yalnız 3 tane fan var. Fanları direkt PSU'nun bir Molex kablosuna taktım SYS fan çıkışına uymuyor kablo.

Hocam idare ettirir gibi duruyor ama psunun kaliteside ortada siz yinede bir an önce yükseltmeye ve kaliteli bir psu almaya bakın.

Çok teşekkürler hocam, ayrıca kullandığınız site ya da uygulama nedir?
Hocam psu watt hesaplama yazıp baktım ben.Burda yasaklanmış olan bir siteymiş benim kullandığım.Çünkü bazı yanlış bilgileri varmış sitenin.Ama corsairın msi ın siteleri var ordanda bakabilirsiniz.

Şimdi fark ettim bu siteyi zamanında kullanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…