Mira_C
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 32
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia Exceria G2 500GB, 1TB HDD
- Ekran kartı
- AMD Radeon RX 580 8GB
- Anakart
- A320
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 3600
Geçen gün R6 oynarken PC bir anda reset attı ve açılırken ekran kartının fanları en yüksek RPM'deydi, şaşırdım 20 saniye sonra düzeldi fanlar. Tekrar girdim oyuna çok iyi bir şeyi yoktu o günlük. Ardından 2 gün sonra CS2 girdim ve tekrar aynısı oldu birkaç kez daha girdim denedim yine aynı. Neyse sonra ertesi gün sıcaklıktan olabileceğini düşünerek kule tipi fan satın aldım 3 gün sonra geldi stock fanımı Dark Freezer X123 ile değiştirdim (zar zor çok zor takılıyor). Ardından oyuna girdim 1 saat bir şeyi yoktu sonra tekrar aynı sorunu yaşadım ve eskisinden daha hızlı sürüyordu bu Res'in gerçekleşmesi. Forumlarda benzer başlıklara PSU kaynaklı yazmışlar, nedeni nedir sizce?
Olay görüntüleyecisinde şunlar var:
olay kimliği 1796: the Secure Boot Update failed to Update'a Secure Boot variable with error bu makinede güvenli önyükleme etkinleştirilmedi. For more information, please see Secure Boot DB and DBX variable update events - Microsoft Support
olay kimliği 41, görev kategorisi 63: sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
Olay görüntüleyecisinde şunlar var:
olay kimliği 1796: the Secure Boot Update failed to Update'a Secure Boot variable with error bu makinede güvenli önyükleme etkinleştirilmedi. For more information, please see Secure Boot DB and DBX variable update events - Microsoft Support
olay kimliği 41, görev kategorisi 63: sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.