arda berat Centipat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 4 29 Mayıs 2021 #1 2. el RX580 aldım. Adamın evinde hiçbir sorun yoktu. Benim PC'imde ekrana çizgiler gelip bir zaman sonra ekran donuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
2. el RX580 aldım. Adamın evinde hiçbir sorun yoktu. Benim PC'imde ekrana çizgiler gelip bir zaman sonra ekran donuyor.
İrfan Karabacak Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Mayıs 2021 #3 Driverları eksiksiz kurdunuz mu kontrol edin.
arda berat Centipat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 4 29 Mayıs 2021 #4 Driveri kuramadan ekran donuyor. Anakartım dan şüphelendim birtek esonic h55 kel anakart
İrfan Karabacak Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 30 Mayıs 2021 #5 arda berat dedi: Driveri kuramadan ekran donuyor. Eki Görüntüle 1046964 Anakartımdan şüphelendim bir tek Esonic H55 kel anakart. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım çözüm yolu bulamadığım için garantiye yolladım para iadesi yaptılar benimkinin driverlar da kuruluydu.
arda berat dedi: Driveri kuramadan ekran donuyor. Eki Görüntüle 1046964 Anakartımdan şüphelendim bir tek Esonic H55 kel anakart. Genişletmek için tıkla... Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım çözüm yolu bulamadığım için garantiye yolladım para iadesi yaptılar benimkinin driverlar da kuruluydu.
arda berat Centipat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 4 27 Haziran 2021 #6 İrfan Karabacak dedi: Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım çözüm yolu bulamadığım için garantiye yolladım para iadesi yaptılar benimkinin driverlar da kuruluydu. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum tahmin ettiğim gibi anakarttanmış anakartı değiştirdim düzeldi.
İrfan Karabacak dedi: Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım çözüm yolu bulamadığım için garantiye yolladım para iadesi yaptılar benimkinin driverlar da kuruluydu. Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum tahmin ettiğim gibi anakarttanmış anakartı değiştirdim düzeldi.
İrfan Karabacak Decapat Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 28 Haziran 2021 #7 arda berat dedi: Sorunu buldum tahmin ettiğim gibi anakarttanmış anakartı değiştirdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Harbi mi ya desene gitti benim ekran kartı şimdi de pahalı alamıyorum.
arda berat dedi: Sorunu buldum tahmin ettiğim gibi anakarttanmış anakartı değiştirdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Harbi mi ya desene gitti benim ekran kartı şimdi de pahalı alamıyorum.