RX 580 sistem FPS düşüşü

fezco

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, iyi sabahlar. 3-4 gün önce sabah kalkıp LoL'e girdiğimde FPS düştüğünü fark ettim. Her gün LoL oynadığım için normalde aldığım FPS'i biliyorum, 150-160'larda gezen FPS'im 100-140'larda geziyordu 90'lara düşüyordu. O gün de yeni güncelleme geldi, ona bağladım. Bugün aklıma geldi Assetto Corsa'ya girdim normalde 180-200'lerde gezen FPS'im 140'larda geziyordu, şaşırdım. Bilgisayarım daha 2 aylık ve neredeyse hiç ağır oynamam, her gün LoL oynarım. Sıcaklıklar 40-50'lerde gezer, sorunun çözümünü bilen arkadaşlar söylerse çok mutlu olurum.

Driver güncel.

Sistemim:
  • RX 580.
  • i5 9400F.
  • 8 GB RAM.
  • SSD.
  • HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son haftada FPS düşüşünden herkes şikayetçi, veya bütün konuları siz açtınız.

DDU ile drıverı kaldırıp 20.9.1 sürümünü kurar mısınız?

Çünkü sorunun çözümünü bulamadım ve neredeyse hiçbir yerde yok, neden olduğunu kimse bilmiyor gibi.

20.9.1 sürümünü kullanıyorum dostum ama sürücüden dolayı olan bir şey değil sürücü 20.8.2 iken güncellemeden önce kendi kendine oldu sonra bende belki düzelir diye 20.9.1e güncelledim fakat bir değişiklik olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı