RX 580 sistem için 500W revenge PSU yeterli mi?

Bir süre para biriktirip kaliteli denenebilecek bir PSU almak mantıklı olur.
Peki hocam şu an kullanımı riskli mi eğer çok yük vermezsem mesela bannerlord ve minecraft gibi şeylerde çok yük biner mi?

Daha önce kartı denediniz mi ilk defa mı kullandınız.

Peki hocam şu an kullanımı riskli mi eğer çok yük vermezsem mesela Bannerlord ve Minecraft gibi şeylerde çok yük biner mi?

Hocam riskli olup olmadığını demek zor olur en iyisi siz onu elinizden hızlıca çıkartın sonuçta tüm sistemi PSU'ya emanet ediyorsunuz. Sıfır aldıysanızda iade edin konu açıp kaliteli bir PSU alın.

Daha önce kartı denediniz mi ilk defa mı kullandınız.

Vallahi 1 haftadır kullanıyorum çok bir sorun ile karşılaşmadım bir de ben dönüştürücü kullanıyorum ondan olma ihtimali olabilir mi acaba?

Dostum bu tip şeyleri düşünme. İade fırsatı varsa iade et.

Ya işte zaten bayağı ucuza denk geldi kargosu çok tuttu şimdi bir daha bu muameleye tutmak istemiyorum adamı çünkü çok yardım etmişti

Hocam riskli olup olmadığını demek zor olur en iyisi siz onu elinizden hızlıca çıkartın sonuçta tüm sistemi PSU'ya emanet ediyorsunuz. Sıfır aldıysanızda iade edin konu açıp kaliteli bir PSU alın.

Vallahi içime kurt düştü ya en yakın zamanda bir tane alacağım inşallah

Evet satıcı bayağı yardım etti.

Siz de sahibinden aracılığı ile PSU'yu satıp daha iyi bir ikinci el PSU alabilirsiniz. Bu PSU'yu kullanabilirsiniz, kesin bozulur demek yanlış olur belki 5-10 sene sorunsuz gider ama diğer PSU'lara göre ucuz ve kalitesiz parçalar barındırdığı için ihtimal düşük. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…