Nasıl zorlar PUBG'yi.
1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum.
Gamelop dan oynayacağım 3200 tl1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum. Zamanının baba sistemi ne kadara satın almayı düşünüyorsunuz? RX 580 modelini.
Hakancım Steam PUBG bu tarz sistemlerde inanılmaz ekran kartı ıster ama mobıl olanı herhangi bir bilgisayar bile açabilir LoL ise işlemci uzerıne 4 GB RAM'lı ortalama bır PC bile açar.
Gamelopdan oynayacağım 3200 TL
1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum. Zamanının baba sistemi ne kadara satın almayı düşünüyorsunuz? RX 580 modelini.
i5 4570S RX 570 ile Steam PUBG de sürekli drop yiyen bir şekilde 60 70 FPS üstünü göremeden ve drop yiyerek oynuyordum PUBG açmaz oynatmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.