RX 580 sistem LoL'de kaç FPS verir?

F1302

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 5500, 16 GB RAM, RX 580 var.
LoL de kaç FPS verir.
PUBG gibi oyunları rahatlıkla oynatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum.

Hakancım Steam PUBG bu tarz sistemlerde inanılmaz ekran kartı ıster ama mobıl olanı herhangi bir bilgisayar bile açabilir LoL ise işlemci uzerıne 4 GB RAM'lı ortalama bır PC bile açar.

1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum. Zamanının baba sistemi ne kadara satın almayı düşünüyorsunuz? RX 580 modelini.
Gamelop dan oynayacağım 3200 tl

Hakancım Steam PUBG bu tarz sistemlerde inanılmaz ekran kartı ıster ama mobıl olanı herhangi bir bilgisayar bile açabilir LoL ise işlemci uzerıne 4 GB RAM'lı ortalama bır PC bile açar.

RX 580 zamanının baba kartı oyunun önerilen sistem gereksinimlerine bir göz atarsan önerilen sistem gereksinimlerinde RX 580 ibaresini göreceksin bu testte gözlemleceğin gibi dakika 36:57 orta yüksek ayarlarda 100 FPS alıyor inanılmaz bir ekran kartı gücü derken sen 1060 falan kullanıyorsan senin için inanılmaz olması normal 5000 serisi çıktı artık çoğu kart için çerez oyun oynama işi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gamelopdan oynayacağım 3200 TL

O zaman bir sorun yok oynarsınız her iki oyunuda bence pahalıya alıyorsunuz RX 580 yerine daha iyi olan 1650S gibi modellere yonelmeni tavsiye ederim. 2. el piyasası 2.5k cıvarında RX 580'in

1080p de orta yüksek ayarlarda drop olmadan oynayabileceğini düşünüyorum PUBG derken mobil olansa havada karada oynatır. LoL'de de 160 ile 200 arası alabileceğini tahmin ediyorum. Zamanının baba sistemi ne kadara satın almayı düşünüyorsunuz? RX 580 modelini.

i5 4570S RX 570 ile Steam PUBG de sürekli drop yiyen bir şekilde 60 70 FPS üstünü göremeden ve drop yiyerek oynuyordum PUBG açmaz oynatmaz.

i5 4570S RX 570 ile Steam PUBG de sürekli drop yiyen bir şekilde 60 70 FPS üstünü göremeden ve drop yiyerek oynuyordum PUBG açmaz oynatmaz.

55 4570s ile 5500 arasında 10 MB L3 önbellek ve multi Core performansında neredeyse %200'lük bir fark var. Senin o işlemci ile drop yemen normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukaridaki videoda ise RX 570 modeli ile RX 580 modellerinin oyun performansını kıyaslayan bir test var izler misiniz bilmiyorum fakat aradaki FPS farkları minimum %20 maksimum da ise %60'lara kadar fark açılıyor. Yani o bir sayı değişince direkt olarak kartın performansı tahmin ettiğinden daha fazla artıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı