RX 580 sistem nasıl Performans verir?

mhmetkz

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 1 tb
Ekran kartı
Rx 580
Anakart
Asus a520
İşlemci
Amd RYZEN 5 5500
Merhaba bir sistem kurmak istiyorum.
  • 16 GB RAM 3200MHz.
  • 600W PSU.
  • 1 TB M.2 SSD.
  • RX 580.
  • Ams Ryzen 5 5500.
  • ASUS Prime A520.

Bu sistemde GTA 5 Valorant falan oynayacagım FPS iyi olur mu?

Dediğiniz oyunlarda kasmaz ama RX 580 önermem RX500 serisi kronik sorunlu kart bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Hocam "RX500 serisi kroniktir" bence şehir efsanesi çünkü 4-5 yıldır RX 570 kullanıyorum 1 tane bile driver veya genel olarak problem yaşamadım veya ben şanslıyım

Hocam "RX500 serisi kroniktir" bence şehir efsanesi çünkü 4-5 yıldır RX 570 kullanıyorum 1 tane bile driver veya genel olarak problem yaşamadım veya ben şanslıyım.

Bende 1 yıldır RX 580 kullanıyorum ilk 3 ay boyunca neredeyse her gün WattMan hatası yedim genelde PSU'ya suç atıyorlar bu konuda ama PSU m 650W bir PSU yani yeter.
Bence siz şanslısınız hocam RX 500 serisi alıp bir sürü WattMan hatası alan arkadaşlar var.

Hocam "RX500 serisi kroniktir" bence şehir efsanesi çünkü 4-5 yıldır RX 570 kullanıyorum 1 tane bile driver veya genel olarak problem yaşamadım veya ben şanslıyım.

Hocam bir ara her gün WattMan hatası çözümü arayıp en son bıktığı için kart satanlar vardı. Çözülebildi mi bilmiyorum ama şöhreti kötü desek daha doğru olur. Ki AMD'nin RX5000 serilerinden önceki kartların azımsanmayacak kadarının zamanla bozulmaları da su götürmez bir gerçek.

Benim eski ekran kartım RX550'idi. Gerçekten çok fazla sorun yaşıyordum. Her ayda 1 kere sürücülerim çöktüğü için driver güncellemesi yapıyordum ve yeni driverlerin yayınlanmasını o kart için 2018-2020 yılında kestiler diye biliyorum yani tamamen saçmalık bir seri.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı