Kasa cam panel ve doğru dürüst hava alacak yeri yok. Güç kaynağı kalitesiz ve o sistemi o güç kaynağına emanet etmeyin. Ve muhtemelen 7000-8000 TL civarına topluyorsunuz kesinlikle o sistemi önermem. Bütçenizi belirtin toplayayım.
Anakart B450 PRO Max mı yoksa B450M PRO Max mı? Eğer rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 75 Hz monitör alınabilir. Bu bütçeye 1660S+R5 3600 daha iyi olurdu zaten.
O Zaman İşlemci, Anakart ve RAM üçlüsü değiştirilip bu şekilde alınabilir. Lakin R5 3600 voltaj sorunlu ve I5 10400F oyun olarak daha iyi diye önermiştim ama karar sizin.
10400F daha performanslı. Render falan almıyorsanız sadece oyun için daha mantıklı olur. Ama arkadaşın attığı sistemi almayı düşünürseniz 1660S yapın. R
O Zaman İşlemci, Anakart ve RAM üçlüsü değiştirilip bu şekilde alınabilir. Lakin R5 3600 voltaj sorunlu ve i5 10400F oyun olarak daha iyi diye önermiştim
O Zaman İşlemci, Anakart ve RAM üçlüsü değiştirilip bu şekilde alınabilir. Lakin R5 3600 voltaj sorunlu ve i5 10400F oyun olarak daha iyi diye önermiştim ama karar sizin.
O Zaman İşlemci, Anakart ve RAM üçlüsü değiştirilip bu şekilde alınabilir. Lakin R5 3600 voltaj sorunlu ve i5 10400F oyun olarak daha iyi diye önermiştim ama karar sizin.
O İşlemciye RTX 2060 Super ekran kartını da rahatlıkla takabilirsiniz ve besler. 3-4 Sene sizi götürür ve işlemci almazsınız. Ama seçim sizin ben iki önerimi de sundum ikisini de alabilirsiniz.