RX 580 sistem OBS video kaydı kasıyor

Yer
Düsseldorf
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım video çekmek istiyor. Sisteminde sıkıntı yok, oyunda kasma olmuyor oynarken fakat video çok droplu gözüküyor. Ben çözemedim sorunu. Sistemi;

R3 3100.
RX 580 4 GB.
16 GB 2666MHz 2x8 RAM.

Dediğim gibi oynarken hiçbir sorun yok fakat video aşırı droplu. OBS kullandı. Farklı ayarlar denettim fakat çözüm olmadı. Radeon üzerinden görüntüyü almayı denedi fakat yine olmadı. Nasıl çözebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki işlemciye mi verelim gücü yoksa ekran kartına mı R3 3100 kullanıyor işlemciye vermek çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.
Asıl ekran kartına vermek sağlıksız olur. Çünkü oyun oynarken tüm yük ekran kartında. İşlemci %50 civarlarında olur, bundan yayını işlemciden verdirmek daha mantıklı.

Ayrıca R3 3100 yayın için gayet yeterli. :D.

Asıl ekran kartına vermek sağlıksız olur. Çünkü oyun oynarken tüm yük ekran kartında. İşlemci %50 civarlarında olur, bundan yayını işlemciden verdirmek daha mantıklı.

Teşekkürler hocam. Yayın değil zaten video kaydı alacak.

Hocam şimdi tekrar denedi ve büyük ölçüde azaldı videodaki drop fakat hala geçmiş değil. 10 bin bitrate altına düşerse kötü bir görüntü olacağını düşünüyorum başka bir yöntem var mıdır?
Güncelleme: Sorunu şöyle çözdük. Adrenalin 20.12.1 sürümünden kaynaklanıyormuş bir önceki sürümü de denedik olmadı 20.9.1 e geçtik ve sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı