B Bedevi1903 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #11 Onurzengn060 dedi: DDU ile gerekli işlemleri yaptım değişen bir şey olmadı maalesef. 3 tane driver denedim en yenisini (beta) WHQL ve bir önceki çıkmış sürüm. Bir fark yaratmadı. BIOS ekranında bir hata yok ve minidump dosyasıda oluşmuyor bu durumdan sonra. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozebildin mi hocam
Onurzengn060 dedi: DDU ile gerekli işlemleri yaptım değişen bir şey olmadı maalesef. 3 tane driver denedim en yenisini (beta) WHQL ve bir önceki çıkmış sürüm. Bir fark yaratmadı. BIOS ekranında bir hata yok ve minidump dosyasıda oluşmuyor bu durumdan sonra. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozebildin mi hocam
SlimPac Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 47 1 Haziran 2019 #12 Bu sorunu çözebilen var mı? Aynısını ben yaşıyorum ve çözemiyorum maalesef
O Onurzengn060 Hectopat Katılım 3 Eylül 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #13 Hortlatmak gibi olacak ama yazayım. Sorun Windwos kaynaklı format atınca sorun çözüldü.