RX 580 sistem oyunlarda siyah ekran veriyor

Lukmellow

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girdiğim de iki üç dakika için de siyah ekran veriyor. Bilgisayarı güç tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Önceden MHz ayarını -8 yapıp sorunu çözüyordum ama artık o da fayda etmiyor. Forum da birkaç rehber gördüm, uyguladım ama bir işe yaramadı.

RX 580 için 600W fazlasıyla yeterli ve sıfır olarak yeni aldım sayılır.
Ben de GTX 970 için aynısını demiştim zamanında. Hatta GTX970 güç gereksinimleri 600 watt PSU yeterli yazıyordu kutusunda. 600 watt güç kaynağım vardı, sürekli oyunda siyah ekran veriyordu, reset atıyordu bilgisayar. Ekran kartını yeni almıştım, kart bozuk sanıp garantiye gönderdim, sorun yok diyip geri gönderdiler. Gittim 750 watt PSU aldım, taktım, sorunum çözüldü. O yollardan geçtik yani. Sen dediğimi yap. Bilgisayarcıya götür 750 watt PSU varsa bilgisayarcıda denemek için tak test ettir. Birşey kaybetmezsin.

Tam olarak değerleri söyleme şansın var mı çünkü ben de Mhz ayarı -6 olarak kullanmaktayım. Sizin dediğinizi uyguladığımda sorun çözülecekse uygulamak isterim. Default değerlerim böyle şuanda

Neyse kardeşim Mhz düşürmeye devam et. Doğru Mhz'yi çıkmaz ayın son çarşambası bulursun belki.

Neyse kardeşim Mhz düşürmeye devam et. Doğru Mhz'yi çıkmaz ayın son çarşambası bulursun belki.
Hocam 1- konu sahibi değilim. 2- zaten kendi bilgisayarımı tanıyorum benim bilgisayarımdaki sorun evet PSU kaynaklı ama tak diye de hemen PSU değiştirme imkanım yok. Mecburum bu ayarları yapmaya.

1050'ye çekebilirsin hocam 1050 yapamıyorsa 1052 yap.

Tüm önerilerinizi denedim, maalesef işe yaramadı.

Bu rehbere göz atmanı tavsiye ederim. Benim baya işime yaradı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…