RX 580 sistem toplama

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar toplamak ıcın birkaç parca aldım. Uyar mı sızce?
Uyar mı sızce arkadaşlar?

Anakartı H610 işlemciyi de 12100F yap aynı fiyattalar yaklaşık. İkinci elde 3000-3500 civarına RX6600 vardır uyguna alabilirsiniz bence.

550 TL'ye 3200 MHz RAM alınır ayrıca. PSU hakkında yorum yapmayacağım anlamadığım bir konu ama çok kaliteliye benzemiyor.

250 TL geri ödeme veriyor Nays kart faydalanman iyi olur.

Son düzenleme:
asus rx 580 al çakma alma
kanka butcem buna uygun ztn ılerde gtx 1660 s alıcam 2 el gtx alsam derecesı yuksek bulunuyor

Anakartı H610 işlemciyi de 12100F yap aynı fiyattalar yaklaşık. İkinci elde 3000-3500 civarına RX6600 vardır uyguna alabilirsiniz bence.

550 TL'ye 3200 MHz RAM alınır ayrıca. PSU hakkında yorum yapmayacağım anlamadığım bir konu ama çok kaliteliye benzemiyor.

250 TL geri ödeme veriyor Nays kart faydalanman iyi olur.

dostum anakart vs bende var sadece ekran kartı yok

Kanka bütçem buna uygun zaten ileride GTX 1660S alacağım 2 el GTX alsam derecesı yuksek bulunuyor.

Dostum anakart vs bende var sadece ekran kartı yok.

Bu durumda tavsiyem yine aynı. İkinci elden RX6600 bak 3000-3500 aralığında ilanlar vardı geçen gün baktığımda.

Bu durumda tavsiyem yine aynı. İkinci elden RX6600 bak 3000-3500 aralığında ilanlar vardı geçen gün baktığımda.
ıkıncı el bakıyorum fakat guvenemıyorum reıs yoksa gtx alırdım

rx580 uyarmı o lınktekı sadece onu merak edıyorum

Ikıncı el bakıyorum fakat guvenemıyorum reıs yoksa GTX alırdım.

RX580 uyar mı o lınktekı sadece onu merak edıyorum.

Tavsiye etmem merdiven altı bir ürüne benziyor. Markalı bir şey alman daha iyi olur. Ayrıca bu dönemde RX 580 pek gitmez ikinci elde yarı fiyatına bulursun.

Tavsiye etmem merdiven altı bir ürüne benziyor. Markalı bir şey alman daha iyi olur. Ayrıca bu dönemde RX 580 pek gitmez ikinci elde yarı fiyatına bulursun.
İkilci el alirdim ama yasadigim yerde satan yok dedigim gibi 1 yil kullanacagim cs go oynamak icin yetse yeter bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı