RX 580 Sistem Toplama

patates5

Kilopat
Daha fazla  
İtopya.com sitesinden indirime giren GIGABYTE RX580 8GB GAMING modelini 1470TL'ye satın aldım. Şu anda kargoda. Pazartesi elime ulaşır diye düşünüyorum. Şimdi size soracaklarım. Elimde olan bütçe 3120₺. Bu fiyata monitörde dahil. Sizce Intel 8.nesilin piyasaya tamamen oturmasını beklemeli miyim?

Dayanamıyorum çünkü artık. Kendimce aşağıdaki sistemi topladım:

AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.4GHz - 3.6GHz 16MB 65W 14nm İşlemci

ASUS PRIME B350-PLUS AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart

Samsung 250GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD (Elimde 320GB 7200RPM hızında eski bir hdd var onunla idare edeceğim. İleride 1 TB alacağım)

GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram (İleride 1 tane daha alacağım)

Akasa Venom LX 600W 80+ Bronze 3x12cm Fanlı, Pencereli USB 3.0 Oyuncu Kasası ( Bu kasa hakkında olumsuz bir konu gördüm sizce kablolaması felan nasıl. Stok fanları kötü diyorlar. Önerebileceğiniz başka kasa ve güç kaynağı var mı?)

Arkadaşlar daha fazla bekleyemiyorum. Sizce 8. nesili beklemek ne kadar önemli. İ5 8400 ile R51600 arasında FPS farkı var doğru. Ama Ryzen 6 çekirdek 12 izlek. Bu yüzden kararsızım. Sizce ne yapmalıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsanız beklenir. Fakat karar size kalmış. Kasa ve güç kaynağını benden daha iyi bilenler var onlar size yardımcı olurlar fakat şunu da not düşeyim şu kasayı sanki @Nazım Paşa 'nın önerdiğini görmüştüm. Büyük ihtimalle Vatan'dan önermemiştir fakat Masterbox Lite 5 ismini gördüğüme eminim.

Sen onu bekliyorsun şimdi o çıkar çıkmaz rakip markanın hamlesi başlıyor, bu sefer de onu bekliyorsun falan filan... Teknoloji beklenmez bana göre.

Yazdığım sistemi eğer sizde alınabilir diyorsanız kasayı CM MasterBox ile değiştirerek VatanBilgisayardan indirim ile alacağım. Şuan alacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı