RX 580 Sistem Toplama

RX 580 sahibi olduğun için kendimi senin yerine koyduğum zaman 600W tercih etmenin daha uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim. 500W ile de oynarsın fakat güç kaynağında "room" kalması ve geleceğe dönüklük açısından 600W alırsan kafan hep rahat olur.

Birşey daha soracam sence gidip vatandamı montajlatsam ordan alacağım sonuçta parçaları. Ben kendime hiç güvenemiyorum. Sonuçta ilk sistemim ve daha önce hiç pc toplamadım.

Cevap ver lütfen

İlk PC'mi kendim tek topladım ve o zamanlar parçalar daha hassastı. Onlara da toplatabilirsin ama süreçte yanlarında ol ve sana söyleyecekleri o kötü ya bunu verelim falan gibi laflara inanma.

İlk PC'mi kendim tek topladım ve o zamanlar parçalar daha hassastı. Onlara da toplatabilirsin ama süreçte yanlarında ol ve sana söyleyecekleri o kötü ya bunu verelim falan gibi laflara inanma.
Sence sistem iyi mi 8. Nesil beklenmelimi.Yoksa ryzen 1600 ile RX580 yeterlimi

R5 1600 yeterli fakat ben beklemen kanaitindeyim. Başkaları benim attığım kasayı atmış sana zaten. Ben hiç yapamam diyiyorsan ve kendine güvenmiyorsan toplat ama sakın ordakilerin sözünü dinleme. Çoğu bilgisiz eleman, bu iyi şu iyi diye sana başka ürünleri kakalamaya çalışabilirler dikkatli ol.

Arkadaşlar bu arada teknoloji beklemeye gelmez demişsiniz de burada aylar beklemeyecek ki. Şimdi R5 1600 seçip belki 1 hafta sonra pişman olacak. Beklesin görsün oyun performanslarını ona göre kararını versin arkadaş. 6 çekirdek 12 izlekli bir islemci elbetteki 6 çekirdeğe göre daha tercih edilebilir ama oyun testlerini görüp öyle karar versin arkadaş.

8.nesil anakartlar 2018de çıkacak diyorlar. Ucuz olanları. Ben dayanamıyorum. Almak istiyorum artık.

O heyecanı bilirim. Hemen olsun istersin. Ryzen işlemciler halen çok güçlü. Dayanamazsan alabilirsin. Ama dediğim gibi oyun skorlarını da görmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…