En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
Tamam 5 500 alacağım.
Ama emin olmak için soruyorum bir sorun olmaz değil mi parçalarda yani sistem çalışır değil mi emin misiniz bu işlerden anlar misiniz?
Sana şöyle söyleyim oyundan oyuna değişir ama darboğaz hiçbir şekil olmaz sadece daha akıcı olsun diye Ryzen 5500 önerdim ama fiyatı biraz fazla gibi geldi biraz daha pazarlık yapmaya çalış aynı ekran karti Ark'ta var God of War cypurpqnk gibi oyunlari çok rahat oynuyor.
Sana şöyle söyleyim oyundan oyuna değişir ama darboğaz hiçbir şekil olmaz sadece daha akıcı olsun diye Ryzen 5500 önerdim ama fiyatı biraz fazla gibi geldi biraz daha pazarlık yapmaya çalış aynı ekran karti Ark'ta var God of War cypurpqnk gibi oyunlari çok rahat oynuyor.
Parçalar uyumlu darboğaz olmaz anakart kasaya olur
Teşekkürler yardımcı olduğun için zaten ben biraz yuvarlama hesap yaptım yani mesela PSU 1599 tl ben 1700 tl olarak hesapladım diğer parçalarida aynı şekil mesela ekran kartını 2000'den hesapladım yani toplasan 8900 9200 falan belki daha az eder
Yardımın için tekrar teşekkürler