W whoisbulut Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Merhaba bilgisayarım bence Valorant'ta daha çok FPS almalı, ve alıyordu da. 200 FPS alıyordu bilgisayara bir şey oldu sanırım ne olduğunu çözemedim şu an 20-50 FPS alıyorum. İşlemci: Intel(R) Xeon(r) CPU X5660 @ 2.80GHz 2.80GHz RAM: 16 GB RAM. Ekran kartı: Radeon RX 580 series. 64 Bit. Başka bir şey lazım olursa sormanız yeterli olur teşekkürler.
Merhaba bilgisayarım bence Valorant'ta daha çok FPS almalı, ve alıyordu da. 200 FPS alıyordu bilgisayara bir şey oldu sanırım ne olduğunu çözemedim şu an 20-50 FPS alıyorum. İşlemci: Intel(R) Xeon(r) CPU X5660 @ 2.80GHz 2.80GHz RAM: 16 GB RAM. Ekran kartı: Radeon RX 580 series. 64 Bit. Başka bir şey lazım olursa sormanız yeterli olur teşekkürler.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #2 İşlemci yenile. O işlemci ile o değerler normal.
Keshaii Yoctopat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Nisan 2024 #3 AMD radeon ayarlarını kontrol ettiniz mi? Belki ayarlarla oynamışsınızdır.
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 İşlemci kaynaklı.
W whoisbulut Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 Kaan Diktaş dedi: İşlemci yenile. O işlemci ile o değerler normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yenileyebilirim? Veya hangi işlemciye geçebilirim.
Kaan Diktaş dedi: İşlemci yenile. O işlemci ile o değerler normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl yenileyebilirim? Veya hangi işlemciye geçebilirim.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 2 Nisan 2024 #6 whoisbulut dedi: Nasıl yenileyebilirim? Veya hangi işlemciye geçebilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
whoisbulut dedi: Nasıl yenileyebilirim? Veya hangi işlemciye geçebilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
W whoisbulut Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 buriate dedi: İşlemci kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim veya hangi işlemciye geçebilirim?
buriate dedi: İşlemci kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Ne yapabilirim veya hangi işlemciye geçebilirim?
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #8 whoisbulut dedi: Ne yapabilirim veya hangi işlemciye geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir hocam?
whoisbulut dedi: Ne yapabilirim veya hangi işlemciye geçebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart modeliniz nedir hocam?
W whoisbulut Centipat Katılım 21 Mart 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #9 Kaan Diktaş dedi: buriate dedi: Anakart modeliniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Kaan Diktaş dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir?
Kaan Diktaş dedi: buriate dedi: Anakart modeliniz nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Kaan Diktaş dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir?
B buriate Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #10 whoisbulut dedi: Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ve r tuşuna basın çıkan pencereye msinfo32 yazın temel kart ürünü yazan satırdaki yazıyı buraya yazın.
whoisbulut dedi: Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Merhaba anakartıma baktım ama her yerde thurley yazıyor anlamı nedir? Genişletmek için tıkla... Windows ve r tuşuna basın çıkan pencereye msinfo32 yazın temel kart ürünü yazan satırdaki yazıyı buraya yazın.