RX 580 sistemde CS:GO'da FPS düşüşü

lorby

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yeni aldım 1 haftalık. CS:GO'da normalde FPS'im 400'lerde ama arkadan bir şey açtığımda örnek: Opera vb. FPS'im 15'e kadar düşüyor.

Bilgisayar özellikleri:
ASUS Dual RX580 8 GB OC Edition.
Ryzen 5 3500
ASUS B450M Dragon OC 4400MHz.
Adata XPG 3200MHz RAM 2x8.
Adata swordfish 500GB M.2 SSD.

Arkadaşlar, sizce sorun nedendir? Fikri olan varsa yazarsa sevinirim.
Not: Sizce FPS'im normal mi yoksa düşük mü? Oyun ayarları otomatik her şey en yüksek 1920X1080.

Tüm driver'larınızı güncelleyip yüklediniz değil mi? Chipset ve ekran kartı sürücüsü vs.

Tüm driver'larınızı güncelleyip yüklediniz değil mi? Chipset ve ekran kartı sürücüsü vs.

Evet hepsi güncel.

Sadece bu oyunu arkaya atınca mı oluyor? Konsoldan FPS sabitleyip deneyin bir de.

Evet sadece arkaya atınca oluyor. Sabitlesemde arkaya atınca ani düşüş yaşanıyor oyun sırasında problem yaratıyor bazen.

Bilgisayarınız güç modunda mı yoksa performans modunda mı? Bir de oyuna girip görev yöneticisinden Opera ve CS:GO'nun değerlerini inceleyin.

Arkadaşımda RX580 İ59400F var. Benden düşük FPS alıyor CS:GO'da. 170 alıyorum ben 2GB kartımla RX580 ile 80 üstü alamıyor. Sorun sizde değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…