RX 580 sistemde ekranda görüntü bozulmaları oluyor

Açıkçası 1250 lira tamir için çok fazla o yüzden para biriktirip taksitle sıfır kart al derim. Hatta yeni çıkan kartlardan birini alırsan ileriye dönük olur.

Açıkçası 1250 lira tamir için çok fazla o yüzden para biriktirip taksitle sıfır kart al derim. Hatta yeni çıkan kartlardan birini alırsan ileriye dönük olur.

Bana da mantıklı geliyor fakat bunada boşa para vermiş gibi oldum şimdi o yüzden içimden bir ses de yaptır diyor. Bir de gittiğim servisin biri profix elektroniğe mail at onlar profesyonel bu alanda kartın geri sıfır gibi yapılır gelir ama ücretleri pahalı oluyor diye biliyorum dedi orası da aslında çok pahalı değilse oraya yollamak isterim ama bilmiyorum.

Hocam zaten kartın piyasası 1200-1500 arası şu an değmez o yüzden ben olsam yaptırmazdım.

Hocam kartın 2. el piyasasında 2 3 yıllık kullanılmışları 2K ve üzerinden satıyorlar böyle az kullanılmışlar 5 6 cıvarına koyanlar var. Anlamadığım RX 6600 6 7K cıvarına satılıyor ve daha iyiyken bu kartın sıfırı neden böyle pahalı?

Sıfır RX 6600 almanı tavsiye ederim, çok sağlam karttır. Kredi kartı ile taksitle alabilirsin bu şekilde zorlanmazsın. 1250 lira tamire vermek mantıklı değil bana kalırsa.
RX 580 eski kart olduğu için bulunabilirliği az olduğu için pahalıya satıyorlar.

Hocam eğer kart RX 580 ise kartın piyasası maksimum 2 bin TL o da gerçekten sıfırdan farksız ve kullanılmamış olanlar o fiyatlar imkansız. Abartı fiyatı seven bir milletiz işten anlayan gruplarda satış fiyatı maksimum budur.

Hocam anakartım PCI-e 3.0 X16 destekliyor sanırım kutusunda öyle yazıyor fakat RX 6600 özelliklerinde PCI-e 4.0 X16 yazıyor. RX 6600 alırsam ekran kartını desteklemezmi anakart?

Hocam anakartım PCI-e 3.0 X16 destekliyor sanırım kutusunda öyle yazıyor fakat RX 6600 özelliklerinde PCI-e 4.0 X16 yazıyor. RX 6600 alırsam ekran kartını desteklemezmi anakart?

Destekler bir sorun olmaz. Benim anakart da PCI-e 3.0, ekran kartım RX 6700 10GB. Maşallah çatır çatır çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…