Çözüldü RX 580 sistemde ETS 2'de 2 monitör kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

salih2008

Decapat
Daha fazla  
2 monitör var. Hani YouTube'ta falan görüyorsunuzdur siz de. Adamlar 2 - 3 monitörle oynuyorlar. Bir ayna bir monitörde bir ayna bir monitörde ya ben de öyle yapmak istiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Çözüm

Evet öyle oluyor ama görüntü bozuk oluyor ben başka şekilde çözdüm. ETS 2 belgelerinden multimoon_mode ile ilgiliymiş.
2 monitör var. Hani YouTube'ta falan görüyorsunuzdur siz de. Adamlar 2 - 3 monitörle oynuyorlar. Bir ayna bir monitörde bir ayna bir monitörde ya ben de öyle yapmak istiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
AMD Adrenalin ayarlarında "Ekran" bölümünde "Eyefinity" diye bir ayar var, onu açın. Böylece 2 ekranınızında çözünürlüğü birleşerek tek bir ekran oluyor. Oyunda da bu çözünürlüğü seçince dediğiniz gibi tüm şöför koltuğu kısmı gözükmesi lazım.

Evet öyle oluyor ama görüntü bozuk oluyor ben başka şekilde çözdüm. ETS 2 belgelerinden multimoon_mode ile ilgiliymiş.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…