RX 580 sistemde FreeSync nasıl açılır?

al1han_7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar FreeSync destekli monitörüm var ve ekran kartım da RX 580 bu özelliği nasıl acıyoruz? AMD Denetim Masasında desteklenmiyor yazıyor. HDMI ile bağlıyım onunla bir alakası olur mu? Monitör hem HDMI hem DP 200 Hz alabiliyor ama FreeSync özelliği hakkında bilgim yok.

2023-12-04 (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar FreeSync destekli monitörüm var ve ekran kartım da RX 580 bu özelliği nasıl acıyoruz? AMD denetim masasında desteklenmiyor yazıyor. HDMI ile bağlıyım onunla bir alakası olur mu? Monitör hem HDMI hem DP 200 Hz alabiliyor ama FreeSync özelliği hakkında bilgim yok.

Eki Görüntüle 2040995

Monitörünüzün ayarlarından FreeSync desteğini açıtınız mı?

Monitörünüz G-Sync destekliyor FreeSync desteklemiyor. G-Sync monitör de FreeSync kullanmıyor galiba.

Eki Görüntüle 2041008
Kendi sitesinde sadece G-Sync desteklediği yazıyor.

Diğer sitelerde desteklediği yazıyor aslında, kendi sitesinde de desteklemediği yazmıyor tuhaf bir durum.

Arkadaşlar FreeSync destekli monitörüm var ve ekran kartım da RX 580 bu özelliği nasıl acıyoruz? AMD denetim masasında desteklenmiyor yazıyor. HDMI ile bağlıyım onunla bir alakası olur mu? Monitör hem HDMI hem DP 200 Hz alabiliyor ama FreeSync özelliği hakkında bilgim yok.

Eki Görüntüle 2040995

Benim monitörüm de FreeSync destekli ancak monitörün ayarlarından FreeSync açmadığım sürece o tik kapalı kalıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı