Ömer Ege Uçar Decapat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #1 Merhabalar. RDR 2'yi indirimde aldım. Sistemim; RX 580 8 GB, AMD Ryzen 5 2600 ve 8 GB RAM. Oyunu her ayarda denedim fakat ateş ederken ve at sürerken anlık çok drop yaşıyorum. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar. RDR 2'yi indirimde aldım. Sistemim; RX 580 8 GB, AMD Ryzen 5 2600 ve 8 GB RAM. Oyunu her ayarda denedim fakat ateş ederken ve at sürerken anlık çok drop yaşıyorum. Sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim?
WoWood Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 21 2 Nisan 2021 #11 390845 dedi: Para ağacı vardı zaten. Genişletmek için tıkla... Belki var arkadaşın bilemeyiz. Artı 0 Eksi
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 2 Nisan 2021 #12 WoWood dedi: Belki var arkadaşın bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Olsaydı böyle bir konu açmazdı. Yeni PC alır geçerdi. Artı 0 Eksi
WoWood dedi: Belki var arkadaşın bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Olsaydı böyle bir konu açmazdı. Yeni PC alır geçerdi.
KS KS Ömer Ege Uçar Decapat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #13 Oyun içi belli ayarlar yaparak düzeltemez miyim? Artı 0 Eksi
WoWood Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 21 2 Nisan 2021 #14 390845 dedi: Olsaydı böyle bir konu açmazdı. Yeni PC alır geçerdi. Genişletmek için tıkla... Para ağacı var diye para harcamak zorunda değil? WoWood dedi: Para ağacı var diye para harcamak zorunda değil? Genişletmek için tıkla... Üstüne üslük RAM almayı kendisi akıl edemez mi? Parasız bir şey yapmayı düşünüyor demek ki. Artı 0 Eksi
390845 dedi: Olsaydı böyle bir konu açmazdı. Yeni PC alır geçerdi. Genişletmek için tıkla... Para ağacı var diye para harcamak zorunda değil? WoWood dedi: Para ağacı var diye para harcamak zorunda değil? Genişletmek için tıkla... Üstüne üslük RAM almayı kendisi akıl edemez mi? Parasız bir şey yapmayı düşünüyor demek ki.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #15 Ömer Ege Uçar dedi: Oyun içi belli ayarlar yaparak düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.Ya RAM yükselt yada oynama zaten RAM’a fazla yük binmiştir. Artı 0 Eksi
Ömer Ege Uçar dedi: Oyun içi belli ayarlar yaparak düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... Yapamazsın.Ya RAM yükselt yada oynama zaten RAM’a fazla yük binmiştir.
KS KS Ömer Ege Uçar Decapat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 2 Nisan 2021 #16 Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha ram alın yazmayon ok^? Artı 1 Eksi
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Nisan 2021 #17 Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha ram alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Başka çaresi YOK YOK YOK. Artı 0 Eksi
Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha ram alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Başka çaresi YOK YOK YOK.
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #18 Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha ram alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... O zaman dona dona oynayın siz hocam. Artı 0 Eksi
Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha ram alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... O zaman dona dona oynayın siz hocam.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #19 Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha RAM alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. 8 GB RAM günümüz oyunları için yetersiz. Artı 0 Eksi
Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha RAM alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz. 8 GB RAM günümüz oyunları için yetersiz.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #20 Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha RAM alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Şu örneğe benzedi bu yemeği ağızdan yemeden yiyin ya donarak oynamayı kabullen ya da RAM al. Artı 0 Eksi
Ömer Ege Uçar dedi: Arkadaşlar bir akıllı sizsiniz zaten lütfen bir daha RAM alın yazmayon ok^? Genişletmek için tıkla... Şu örneğe benzedi bu yemeği ağızdan yemeden yiyin ya donarak oynamayı kabullen ya da RAM al.