Chagathai Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 2 Ekim 2025 #1 Ekran kartı MSI Rx580 Anakart AMD M2 PRO M2 V2 Merhaba arkadaşlar, Rust oynarken PC bir anda kapandı ve oyuna tekrar girdiğimde görseldeki gibi bir şey ile karşılaştım. Sürekli bu şekilde değil. Yapı yapmaya çalışırken veya yere bir şeyler koymaya çalışırken bu şekilde oluyor. Bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-10-02 225015.png 1,6 MB · Görüntüleme: 13
Merhaba arkadaşlar, Rust oynarken PC bir anda kapandı ve oyuna tekrar girdiğimde görseldeki gibi bir şey ile karşılaştım. Sürekli bu şekilde değil. Yapı yapmaya çalışırken veya yere bir şeyler koymaya çalışırken bu şekilde oluyor. Bilgisi olan var mı?
Çözüm Chagathai 4 Ekim 2025 85 MB'lık bir güncelleme geldi oyuna tekrar. Onu yapıp Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım. Düzeldi.
85 MB'lık bir güncelleme geldi oyuna tekrar. Onu yapıp Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım. Düzeldi.
melihsimsek07xx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2025 #2 aga banada oldu bu güncelemeyle birlikte sebebi nedir biliyormusunuz bulabildiniZmi Artı 0 Eksi
KS KS Chagathai Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 3 Ekim 2025 #3 melihsimsek07xx dedi: aga banada oldu bu güncelemeyle birlikte sebebi nedir biliyormusunuz bulabildiniZmi Genişletmek için tıkla... Güncellemeyle alakalı olduğu kesin. Yabancı forumlarda da aynı konuları gördüm. Genelde AMD sistemlerde yaşanmış. Ama çözüm şuan için yok sanırım. Artı 0 Eksi
melihsimsek07xx dedi: aga banada oldu bu güncelemeyle birlikte sebebi nedir biliyormusunuz bulabildiniZmi Genişletmek için tıkla... Güncellemeyle alakalı olduğu kesin. Yabancı forumlarda da aynı konuları gördüm. Genelde AMD sistemlerde yaşanmış. Ama çözüm şuan için yok sanırım.
melihsimsek07xx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #4 çözüm bulabildinmi reis bulduysan burdan yazmayı unutma lütfen Artı 0 Eksi
KS KS Chagathai Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 30 Çözümler 1 4 Ekim 2025 #5 85 MB'lık bir güncelleme geldi oyuna tekrar. Onu yapıp Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım. Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
85 MB'lık bir güncelleme geldi oyuna tekrar. Onu yapıp Steam üzerinden dosya doğrulama yaptım. Düzeldi.