emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Valorant oynuyordum. Bir anda siyah ekran verdi ve monitörümde "DP Sinyal Yok" yazısı çıktı. Bekledim düzelmesini fakat bilgisayarımı aç kapa yapmadan düzelmedi. Bilgisayar Özelliklerim: Ekran Kartı: RX 580 8 GB OC Anakart: TUF Gaming B450M-PLUS İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz.
Valorant oynuyordum. Bir anda siyah ekran verdi ve monitörümde "DP Sinyal Yok" yazısı çıktı. Bekledim düzelmesini fakat bilgisayarımı aç kapa yapmadan düzelmedi. Bilgisayar Özelliklerim: Ekran Kartı: RX 580 8 GB OC Anakart: TUF Gaming B450M-PLUS İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.4 GHz.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 WattMan hatası sanırsam. Artı 0 Eksi
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 Sidi Alcala dedi: WattMan hatası sanırsam. Genişletmek için tıkla... Ekranda herhangi bir hata yazısı çıkmıyor "DP Sinyal Yok"dan başka. Artı 0 Eksi
Sidi Alcala dedi: WattMan hatası sanırsam. Genişletmek için tıkla... Ekranda herhangi bir hata yazısı çıkmıyor "DP Sinyal Yok"dan başka.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 emreshy dedi: Ekranda herhangi bir hata yazısı çıkmıyor "DP sinyal yok"dan başka. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
emreshy dedi: Ekranda herhangi bir hata yazısı çıkmıyor "DP sinyal yok"dan başka. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #5 Sidi Alcala dedi: Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Neden bahsediyorsunuz Artı 0 Eksi
Sidi Alcala dedi: Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamadım. Neden bahsediyorsunuz
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #6 emreshy dedi: Tam olarak anlayamadım. Neden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverinden bahsediyorum. Artı 0 Eksi
emreshy dedi: Tam olarak anlayamadım. Neden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driverinden bahsediyorum.
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Sidi Alcala dedi: Ekran kartı driverinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel driver kullanıyorum eğer bundan bahsediyorsanız. Artı 0 Eksi
Sidi Alcala dedi: Ekran kartı driverinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Güncel driver kullanıyorum eğer bundan bahsediyorsanız.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #8 emreshy dedi: Güncel driver kullanıyorum eğer bundan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Driverinizi DDU ile silip en son gelen WHQL driveri kurup dener misiniz? Artı 0 Eksi
emreshy dedi: Güncel driver kullanıyorum eğer bundan bahsediyorsanız. Genişletmek için tıkla... Driverinizi DDU ile silip en son gelen WHQL driveri kurup dener misiniz?
KS KS emreshy Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #9 Sidi Alcala dedi: Driverinizi DDU ile silip en son gelen WHQL driveri kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tam olarak benim değil bir sorun olmaz değil mi bunu yapmamda. Artı 0 Eksi
Sidi Alcala dedi: Driverinizi DDU ile silip en son gelen WHQL driveri kurup dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar tam olarak benim değil bir sorun olmaz değil mi bunu yapmamda.
Sidi Alcala Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 640 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #10 emreshy dedi: Bilgisayar tam olarak benim değil bir sorun olmaz değil mi bunu yapmamda. Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
emreshy dedi: Bilgisayar tam olarak benim değil bir sorun olmaz değil mi bunu yapmamda. Genişletmek için tıkla... Hayır.