RX 580 Tabanlı Sistem Toplama

abaran12

Decapat
Merhabalar, 15 Mart'da İtopya üzerinden bir sistem toplayacağım. Sistemde 600W PSU var fakat bu PSU'da 80+ sertifika yok, bu sistemi yeterince besleyebilir mi? Kasanın kendi PSU'su olduğu için değiştirme şansım yok. Bir de MSI RX580 Armor OC 8GB ile üzerine 250TL koyup Sapphire RX590 Nitro+ Special Editionu değiştirmek mantıklı mı? 4250TL bütçem vardı yani lütfen ek parça eklemeyin. Son olarak bu kasadaki fanlar bu sistemi soğutmaya yeter mi? Şimdiden teşekkürler.

Sistemin linkini atabilir misiniz ? Yardımcı olmak isterim.

Fotoğraf koydum itopya üzerindeki sistemin parçalarını değiştirdiğim için link olarak atamıyorym

Herhangi bir ısınma sorunu vs olur mu ve 600w (sertifikasız) beslemekte sıkıntı yaşar mı?
Markası nedir keşke linki atsanız ben de seçerim ordan daha iyi anlarım durumunuzu.

Fotoğraf koydum itopya üzerindeki sistemin parçalarını değiştirdiğim için link olarak atamıyorym

Herhangi bir ısınma sorunu vs olur mu ve 600w (sertifikasız) beslemekte sıkıntı yaşar mı?
600w psu yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…