RX 580 tek güç kablosu ile görüntü vermiyor

Serhatoplu

Kilopat
Bir sistem topladım ama sorun var. Sistemi ekran kartsız aldım aldığım kişi kendi ekran kartı ile sorunsuz kullaniyordu. Daha sonra ekran kartı aldım, ekran kartını aldığım kişi de kendi PC'sinde ekran kartını test ettim sorunsuz çalışıyor ama ben o aldığım ekran kartını kendi sistemime takınca 1 uzun 2 kısa bip hatası var.

Ekran kartı olmadan da bu hatayı veriyor, ekran kartı olsa da. Bir de şöyle bi durum var, PSU çok dandik. Power Boost markasinin 500 Watt'lik powerı ve 6+2 PCI girişi var, benim aldığım ekran kartı RX 580 XTR modeli yani 8+6 pin girişi var. Ben 8'ini doldurabiliyorum. Acaba güç yetmediği için ekran kartını görmüyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün pinler doldurulmalı. Molex veya SATA güç kablosundan PCI 6'pine çeviren bir çevirici almanız gerekiyor. Kutusunu kontrol edin, genelde bu tür çeviriciler çıkar bu tür kartlarda. Çıkmadıysa almanız gerekiyor.

Sisteminizi yazar mısınız? Ayrıca güç kaynağındaki etiketinin resmini de eklerleyebilir misin?
Ryzen 3 1300x
g skill ddr4 8 gb 3000 mhz ram
Msi b350m gaming pro anakart
Gigabit aours rx 580 xtr 8 gb ekran kartı
Ryzen 3 1300x
g skill ddr4 8 gb 3000 mhz ram
Msi b350m gaming pro anakart
Gigabit aours rx 580 xtr 8 gb ekran kartı
Sisteminizi yazar mısınız? Ayrıca güç kaynağındaki etiketinin resmini de eklerleyebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…