RX 580 Uncharted 4'te 85 derece normal mi?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
PC'de Sapphire RX 580 8 GB modeli var, Uncharted 4'te en fazla 85 dereceyi görüyor boşta iken 43 derece genelde. Sizce sıcaklıklar normal mi?

PC'de Sapphire RX 580 8 GB modeli var, Uncharted 4'te en fazla 85 dereceyi görüyor boşta iken 43 derece genelde. Sizce sıcaklıklar normal mi?
Normal değil en son nezaman macun değiştiniz ondan olabilir veya oda sıcaklığından veya bilgisayar soğutması kötüdür bide rx580 fazla ısınan bir karttır

Normal degil 80 derecenin ustu anormal sickaliklardir en son ne zaman bakim yaptiniz bakim zamani gelmis olabilir.

Normal değil en son ne zaman macun değiştiniz ondan olabilir veya oda sıcaklığından veya bilgisayar soğutması kötüdür bir de RX 580 fazla ısınan bir karttır.

İsinan bir karttir ama o kadar isinan bir kart degil R9 380X kullanıyorum benim kartimda isiniyor ama 80 derecelere kadar da cikmiyor underclock falan yaparsan bayağı duser sicakliklar 85'ten 75'lere falan duser.

1 yılı geçti hocam aldığım kişi yeni değiştirdim dedi fakat ben pek güvenmiyorum.
Normal değil en son nezaman macun değiştiniz ondan olabilir veya oda sıcaklığından veya bilgisayar soğutması kötüdür bide rx580 fazla ısınan bir karttır

Hocam rx580 kullandım ısınmadan bilgisayar kapanıyordu değiştirmek zorunda kaldım

Dükkanda kompresör var, onunla yandan falan hava tutsam olur mu, buradaki bilgisayarcılara güvenmiyorum, ya da elimde MX4 macun var değişimi çok zor bir işlem mi?

Dükkanda kompresör var, onunla yandan falan hava tutsam olur mu, buradaki bilgisayarcılara güvenmiyorum, ya da elimde MX4 macun var değişimi çok zor bir işlem mi?

Hayır değil ama yapacağın bir dikkatsizlik kötü sonuçlanır bilen birisi yapsa daha iyi olur. Size tavsiyem

Hayır değil ama yapacağın bir dikkatsizlik kötü sonuçlanır bilen birisi yapsa daha iyi olur. Size tavsiyem.

Daha önce daha eski ekran kartlarında macun değiştim, az buçuk bir şeyler biliyorum, sizce ekran kartının yanlarından hava tutsam hiç mi etkisi olmaz, içinde çok toz var.

Ben hata yaptim diye fanin kablosu kopmustu yapabilirim diyorsan bakim yap yapamam diyorsan tanidik ve bilgili birine yaptir ya da underclock ve undervolt yap dereceler bayağı duser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…