Çözüldü RX 580 Valorant "A critical error has occured and the process must be terminated" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

animloss

Kilopat
Makaleler
2
RAM
CORSAIR 8GB Vengeance 2400MHz - Corsair DDR4 8GB Vengeance 3000MHz
Ekran kartı
GIGABYTE RX 580 GAMING 4GB DDR5
Anakart
Asus PRIME-A320M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 1500X 18MB
Merhaba,

Ekran kartımı güncellemeden önce bu hatayla karşılaştım. Sorunun ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüp güncelleme yaptım fakat hala aynı hatayla karşılaşıyorum. Oluşturulan TMP dosyası burada: PKM93B1

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de RX570 var aynı hatayı alıyordum sonra aklıma RAM'i söküp takmak geldi sonrasında düzeldi.

Hocam şimdi fark ettim de sizin RAM frekanslarınız aynı değil bundan dolayı da yapıyor olabilir.
Hocam RAM frekansları aynı değil ama onları optimize ettim aynı frekansta çalışıyorlar. Birazdan çıkar tak yapıp denerim. Şu an oyunu kaldırdım ve tekrardan kuruyorum, sonuçlarını iletirim.

Klasik Türk taktiği kaldır yükle ile sorunu çözmüş bulunmaktayım fakat hâlâ daha dün çalışan oyunun bugün neden böyle bir hata verdiğine şaşırmaktayım. İyi sosyaller.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de RX570 var aynı hatayı alıyordum sonra aklıma RAM'i söküp takmak geldi sonrasında düzeldi.

Hocam şimdi fark ettim de sizin RAM frekanslarınız aynı değil bundan dolayı da yapıyor olabilir.

Hocam RAM frekansları aynı değil ama onları optimize ettim aynı frekansta çalışıyorlar. Birazdan çıkar tak yapıp denerim. Şu an oyunu kaldırdım ve tekrardan kuruyorum, sonuçlarını iletirim.

Klasik Türk taktiği kaldır yükle ile sorunu çözmüş bulunmaktayım fakat hâlâ daha dün çalışan oyunun bugün neden böyle bir hata verdiğine şaşırmaktayım. İyi sosyaller.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…