RX 580 ve 250 watt PSU uyumlu mu?

Ereqn

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, benim 4650G PRO işlemcili bir APU sistemim var ve artık bu sistem artık bana sıkıntı çıkarıyor bu yüzden 2. el bir RX 580 buldum. Alacağım fakat güç kaynağım sıkıntı çıkaracak. Ekran kartını ve işlemcimi undervolt yapsam herhangi bir şekilde gideri var mı yoksa RX 570 560 gibi daha düşük modellere mi bakmalıyım?

Öncelikle merhaba, benim 4650G PRO işlemcili bir APU sistemim var ve artık bu sistem artık bana sıkıntı çıkarıyor bu yüzden 2. el bir RX 580 buldum. Alacağım fakat güç kaynağım sıkıntı çıkaracak. Ekran kartını ve işlemcimi undervolt yapsam herhangi bir şekilde gideri var mı yoksa RX 570 560 gibi daha düşük modellere mi bakmalıyım?
250Watt PSU ile çalışmaması daha sağlıklı olur.

Hacı ben RX 570 OC sürümü ekran kartımı 600W PSU'da anca kullanıyorum yani seninki undervolt olsa bile 250W yetmeyebilir bayağı düşük. Net bir şey söylemiyorum ama.

Boşta sorun çıkacağını sanmam ama ekran kartına bir yük bindiğinde PSU rahmetli olabilir.

şimdi kontrol ettim psumda pin girişleri yokmuş ginede teşekkürler muhtemelen 1050ti gibi daha düşük bi ekran kartına bakacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı