RX 580 ve B450 anakart seçimi

Daredevil97

Decapat
Arkadaşlar Amazon'dan ekran kartı alacağım. RX 580 Aorus XTR ile ASUS Strix arasında kaldım. Gigabyte 300 TL daha ucuz. Hangisi daha sessiz çalışır ve daha iyi soğutur? Bir de anakart arasında B450 TUF ASUS modeli mi daha iyidir yoksa MSI Gaming serisi ve Gigabyte Aorus serisi mi? 3'ü arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birde ben 2600x alıcam işlemci araştırdım biraz x470 serisi almam daha iyiymiş hız aşırtmak için msi gaming pro ile gigabyte x470 aorus ultra gaming arasında kaldım hangisi daha iyi olur
X470 serisi almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. O konuda tam bilgim yok yanlış bilgilendirmeyeyim ama aralarında fark yoktur herhalde tabii ki arayüz olarak size bağlı. Bana kalırsa B350M yeter. Eğer 4 slot istemiyorsan. Hangisi ucuzsa o alınır herhalde ama şikayet tarafına bakarsak MSI daha iyidir diye düşünüyorum.

X470 serisi almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. O konuda tam bilgim yok yanlış bilgilendirmeyeyim ama aralarında fark yoktur herhalde tabii ki arayüz olarak size bağlı. Bana kalırsa B350M yeter. Eğer 4 slot istemiyorsan. Hangisi ucuzsa o alınır herhalde ama şikayet tarafına bakarsak MSI daha iyidir diye düşünüyorum.
Biraz ileriye dönük olsun istiyorum o yüzden x470 seçtim ilerde ram ekleme yaparım 4 slot olması önemli ama ilk defa alıcam o yüzden biraz kararsızım videolar felan izledim x serisi için x470 öneriyorlar daha fazla mosfet felan varmış sanırsam ısı dağıtımı için

Parçalar bunlar en az 4 5 sene götürür diye umuyorum :D
Screenshot_20180826-211657.jpeg
Screenshot_20180826-211649.jpeg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı