RX 580 ve B450M K anakartlı sistem Valorant açar mı?

MrYK7

Centipat
Daha fazla  
Merahaba. Ben Valorant'a giremiyorum, nedeni ise TPM 2.0 çip girişi bende yok. Bu sebepten dolayı yeni bir anakart almayı düşünüyorum. Benim bileşenlerin bu ekran kartına uyuyor mu tam olarak bilmiyorum. Bileşenlerim ise şunlar; CPU: AMD Ryzen 5 4500 6-Core Processor, 3600 MHz, 6 çekirdek, 12 mantıksal işlemci. RAM: 16x2 = 32 GB DDR4. ekran kartı: AMD Radeon RX 580 2048sp 14nm 8 GB 300.0 MHz. Oluyor mu?

Tabii ki de açar. Oynarsın çok rahat. Windows 10'a dönersen bu saçmalık ortadan direkt kalkar.

BIOS'ta periphals menüsünde fTPM ayarının olmadığına emin misin?

TPM, işlemci ve anakart ile ilgili bir sorun.
İşlemciniz TPM destekliyor ve B450 anakartların hepside destekliyor.

Girip BIOS'tan Windows Launch kısmını UEFI yapmanız ve Secure Boot'u açmanız lazım, birde TPM ayarı bazı anakartlarda otomatik bazılarında ise Secure Boot'dan ayrı olur. Onuda açınca düzelir. Şuan anakart olarak ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama olay bu.

O ekran kartıda X16 girişi olan tüm anakartlar ile uyumludur. H61'den, Z790'a kadar.

Tabii ki de açar. Oynarsın çok rahat. Windows 10'a dönersen bu saçmalık ortadan direkt kalkar.

Windows 10'dayım zaten. O olaylar biraz karışık Riot Games hesabıma şüpheli tanığını koymuş ve olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…