RX 580 ve i5-3570 sistem için 400W PSU yeterli mi?

@perfectoo @Caner Uncu mesela şey gibi bir şey olur mu kartı aldım taktım baktım olmuyor sonradan PSU'yu değiştirme şansım olur mu ya da başka bir şey olur mu? Caner uncu bir de 4K kullanmayacağım 1080p kullanacağım.

@perfectoo kağıt üstünde bilgi verdiğin için mesajına beğenmedim bastım, sırf inat olsun diye doğru ve detaylı bilgi verdiğim mesajıma beğenmedim basmandaki amacını anlayamadım.

Her 400W PSU aynı mı? Senin arkadaşın 400W ile kullandı diye herkes kullanabilir olmuyor, konuda bahsi geçen PSU leş gibi. 12V kanalından sağladığı güç de oldukça az. PowerBoost olması da güven vermiyor. ''Sen nasıl bana beğenmedim basarsın, al o zaman ben de sana basıyorum'' anlayışıyla hareket etmek yerine yazdığın mesajı sorgula bi'.

Mesela şey gibi bir şey olur mu, kartı aldım taktım baktım olmuyor sonradan PSU'yu değiştirme şansım olur mu ya da başka bir şey olur mu?
Olur olmasına da elinizdeki PSU son derece dandik. Direkt değiştirin. O PSU'ya sistem emanet edilmez.

Caner uncu bir de 4K kullanmayacağım 1080p kullanacağım.
RX 580'i 4K'da kullanmak gibi bir çılgınlık yapmayacağını ben de biliyorum, istediğin çözünürlükte kullan, fark etmez. Dandik PSU yine dandiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…