RX 580 ve i5 4460 Sistem

Scanlite

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3070 - 5900HX - 32GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba. Bir ay içerisinde aşağıdaki sistemi toplayacağım.

Anakart: MSI H81M-P33
Ekran Kartı: RX 580 8GB
İşlemci: i5 4460
RAM: 2x8 1600Mhz
Kasa: Everest Rampage Titan

Ne dersiniz? Darboğaz yapacağını biliyorum ama %8'lik bir darboğaz olduğundan pek önemsemedim. Fakat yine de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ne dersiniz bu sisteme? Siz topluyor olsaydınız neleri değiştirirdiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ve PSU olarak elimde olanları kullanacağım. Kasa iyi değil derken beğenmediniz kısım neresi? Ona göre düzeltmeler yapacağım. Bahsettiğim tüm parçalar değişebilir.

HDD ve PSU olarak elimde olanları kullanacağım. Kasa iyi değil derken beğenmediniz kısım neresi? Ona göre düzeltmeler yapacağım. Bahsettiğim tüm parçalar değişebilir.
Kasa kalitesiz. Everest’in ürünü alınmaz.

Tamamdır o zaman şöyle yapalım. Vatan Bilgisayar'da indirim olduğu bi vakit kasa toplayacağım. Elimde 2x8 1600mhz Kingston HyperX Beast ramler ve 1TB HDD var. Bunları değiştirmek istemiyorum. He birde H81M-P33 anakartım var. Bunu değiştirebilirim duruma göre. Şimdi konuya gelicek olursak, ekran kartı, işlemci, ssd, PSU ve kasa almayı planlıyorum. Bütçe 3000 TL. Oyun bilgisayarı olacak. Elinize kuvvet arkadaşlar. Ben pek anlamıyorum, güzel birşeyler toplarsanız çok iyi olur. Teşekkürler.

Tamamdır o zaman şöyle yapalım. Vatan Bilgisayar'da indirim olduğu bi vakit kasa toplayacağım. Elimde 2x8 1600mhz Kingston HyperX Beast ramler ve 1TB HDD var. Bunları değiştirmek istemiyorum. He birde H81M-P33 anakartım var. Bunu değiştirebilirim duruma göre. Şimdi konuya gelicek olursak, ekran kartı, işlemci, ssd, PSU ve kasa almayı planlıyorum. Bütçe 3000 TL. Oyun bilgisayarı olacak. Elinize kuvvet arkadaşlar. Ben pek anlamıyorum, güzel birşeyler toplarsanız çok iyi olur. Teşekkürler.
Vatan ve Hepsiburada'dan KDV ya da başka bir özel gün indirimi olduğunda muhteşem bir sistem toplarsın. O gün gelene kadar para biriktirmeye devam et hem 16GB RAM'li bir sistem bile alabilirsin. :)

Toplama bilgisayar değilde direk kasa almamı mı öneriyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı