RX 580 ve i5 7500 sistem toplama

kubilay054

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2016
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün böyle bir sistem toplayıp satın aldım. Farklı sitelerden toplamda 4.674,03 TL tuttu. Sizce sistem nasıl ? Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 5 1400 + RX 580 8 GB alsan daha iyi olurdu. Ayrıca neden almadan önce değil de aldıktan sonra konu açılıyor?
Ben daha önce bir kaç tane konu açmıştım ve bayağıda araştırma yapmıştım sadece görüşler için konu açmak istedim
 
Hocam keşke ryzen alsaydınız. Ve monitöre çok para basmışsınız onun yerine 8GB ekran kartı alınabilirdi. Geneli güzel.
 
Ryzen 5 1400-1500 ile B350'li bir sistem olmasını tavsiye ederdim. Çünkü işlemci dışında B350 anakartlar daha yüksek Ram frekansı destekliyor. HDD tarafında da Toshiba p300 önerirdim. SSD olarakta HiLevel'dansa başka firmalara yönelinilmesini tavsiye ederdim.
 
Arkadaşlar bugün böyle bir sistem toplayıp satın aldım. Farklı sitelerden toplamda 4.674,03 TL tuttu. Sizce sistem nasıl ? Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 233506
Benim sana tavsiyem ekran kartını ve SSD'yi iade edip RX 580 8 GB alman. Sapphire Ekran Kartı

Ayrıca anakartın i5 7500 ile birlikte kullanıldığında 2400 MHz ram destekliyor. 2133 ile 2400 MHz arasında fark hiç olmaz belkide ama almışken 2400 MHz almak bence daha iyi bir seçim olur. G.Skill RipjawsV 8GB (1x8GB) DDR4 2400MHz CL15 Bellek - F4-2400C15S-8GVR - incehesap.com

Bu sisteme aynısından bir 8 GB ram ve SSD ilave edersen ilerde gayet iyi olur. Şu an yükseltme ihtiyaçları bunlar.
 
Ben daha önce bir kaç tane konu açmıştım ve bayağıda araştırma yapmıştım sadece görüşler için konu açmak istedim

@Pantheon güzel söylemiş
Sistemi aldığınıza göre demekki pek araştırmamışsınız. Çünkü kimse size bu sistemi almanızı tavsiye etmezdi. Daha uyumlu bir sistem dizilirdi.

Konularına baktım da sadece burada ki öneriyi alıp geri kalanı kendin düzenlemişsin baya. Keşke listeni yapıp almadan önce danışsaydın. Neticede senin isteğini karşılar ama çok daha iyisi olabilirdi tabi, hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim.
 
Ryzen almayı hiç istemedim. Ne olursa olsun intel toplayacaktım. Ram'i ilerde arttırırım diye şuan için 8 aldım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…