RX 580 ve i7-3770 Sistemde oyunlarda FPS düşüşü oldu

İşletim sistemi
Windows 10

Sina Prcn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
128 GB
Ekran kartı
Rx 580
Anakart
H61C
İşlemci
i7 3770
Herhangi bir oyunda alacağım FPS'lerde takılırken bir anda ne sebeple anlayamadığım bir sorun yaşıyorum. Sorun şu:

Mesela LoL oynarken 120FPS'lerde gayet akıcı bir şekilde oynarken bir anda 120 FPS'den 30 FPS ve altına düşüyor ekran kartı kullanımı %10'lara düşüyor çektiği güç 130W dam 35wlara düşüyor. Bazen 1 dakika bazen 10 dakika sonra düzeliyor. Format attım düzelmedi. Ekran kartı sürücümü 1 eski sürüme taşıdım düzelmedi. Hard disk kullanıyordum SSD'ye geçtim düzelmedi. RAM'i 16'ya çıkardım düzelmedi. BIOS Update yaptım düzelmedi. Ekran kartını alalı 3 ay oldu 2 ay hiçbir sıkıntı yaşamadım. Son 1 aydır böyle. Aklımda tek ihtimal var o da güç kaynağım. Çok iyi bir güç kaynağı değil Bronze sertifikalı 500W bir PSU. Sizce sorun ne olabilir?

Oynadığınız oyun için bilmiyorum ama her oyun güncellemesinde planlı eskitme yapıyorlar. İşlemci darboğazı yaşıyorsunuz benim gibi büyük ihtimal. PUBG Steam sırf bu yüzden sildim.

Herhangi bir güç modu seç oradan plan ayarlarını değiştire bas ondan sonra gelişmiş güç ayarlarından plan varsayılanın yükle yapın düzelme ihtimali var.
Deneyeceğim, size durumu bildiririm.

Herhangi bir güç modu seç oradan plan ayarlarını değiştire bas ondan sonra gelişmiş güç ayarlarından plan varsayılanın yükle yapın düzelme ihtimali var.
Maalesef düzelme olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…