RX 580 ve Intel Core i5 7500 Sistem yükseltme

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test olarak bir bunu bulabildim 2K da kullanacak isen zaten hiç düşünme

Maksimum VRAM 6GB olması harici iyi.
AMD ucuz oluyor ve 4.0 da olursa aynı performansta
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2K performansı bence iyi, ikinci el alın, aynı paraya hem SSD ile HDD de alabilirsiniz.

sen bunlara da bir bak kafana yatarsa al güncellik açısından iyi sadece bence

2K performansı bence iyi, ikinci el alın, aynı paraya hem SSD ile HDD de alabilirsiniz.
Valla ben 1080p de Ryzen 5500 ile kullanıyorum çok çok iyi 2K açacak monitöre sahip olsam daha iyi olurdu maalesef...

Bende 2K var ama RX 6400 ne yazık ki .

2.el almıştım Sapphire Pulse RX 6600 3500₺'ya buldum arkadaşta bulur bu civar da büyük ihtimalle ASUS Dual 6500 XT'yi de 2400'e sattım 1000₺ farka bayağı değiyor.

Bende 2K var ama RX 6400 ne yazık ki .
Yetiyorsa sıkıntı yok bence

Ya da gel takas

Yok teşekkürler, 1080p monitor'da Blender kullanmak istemem. Monitor E27Q-20 Thinkvision

Ayrıca şu da var:
3500TL RX 6600 (ikinci el)

şuna da bir göz at

2K da da FPS düşüyormuş zaten gıcık biriyim

Bence sana en net tavsiye işlemcini yükselt sönük kalıyor karta (2K da kullanacak isen sorun yok) maximum i7 7700K takabilirsin zaten ve bu İ7 7700K da İ3 10100F dengi ekran kartını sonra da halledebilirsin 580 8 GB kullanırken diğerleri 6 vesaire olacak öyle aman aman da bir performans sergilemez zaten kullandığın kart hala diri bir kart, güncellik açısından iyi olur fakat işlemciyi yükseltmen sisteme daha sağlıklı o anakart 6.-7. nesil destekliyor en fazla

Son düzenleme:
Bunu alıp eski anakartı satabilir. Anakartı satana kadar kar etmiş olur (Ne yazık ki enflasyon herkesi etkiliyor). Ayrıca oc ile i3 10300 bandına çıkabilir, veya i5 9400-9500 bandına çıkabilir, yeni anakart almasına gerek yok 2-3 yıl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…