RX 580 ve R3 2200G Valorant düşük FPS

Astro

Hectopat
Yer
Akhisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelik ile merhabalar. RX 580 ve R3 2200G'nin darboğazlı çalıştığını ezberledim. biraz araştırma yaptım. Ryzen işlemcilerde STM ve hpet diye bir ayar varmış. Herkes onu kapatınca düzelmiş ama sanırsam Ryzen'in X modelli işlemcilerinde var. Yani Valorant gibi bir oyunda nasıl 60-80 FPS olur, ben CS:GO'da Dust2'de 220 FPS ile oynuyorum, Rainbow'u bile 144 sabit oynadığım haritalar var. Bu arada STM ve Hpet olan ayarları kapatınca diğer arkadaşlarda 130-200 arasına çıkmış FPS, ben 144 ile oynasam bana yeter diğer türlü takıla takıla mouse dönmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi güncellemeleri beklemeniz gerekiyor. Ama anlamadığım APU işlemciye neden harici bir ekran kartı taktınız?

Ben tamamen bilgisayarı kendim topladım, çokda tecrübeli değildim bilseydim X modelli bir işlemci alırdım.
Arkadaşın dediği gibi güncellemeleri beklemeniz gerekiyor. Ama anlamadığım APU işlemciye neden harici bir ekran kartı taktınız?

Peki ekran kartına downclock yaparsam fena mı olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı