Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bir sistem toplamaktayım. Sistem hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.
Sizce PUBG'de high'da 60 FPSüstü oynatır mı ?
Kasayı Akasa Venom LX ile değiştir. HDD'yi Toshiba P300 1 TB yap. Bütçen artıyorsa 3000 - 3200 Mhz destekleyen bir anakart seç ve RAM frekansını da o doğrultuda seç. Eğer bütçen yetmiyorsa bunlara dediklerimi yaptıktan sonra sistem böyle kalabilir.
RX 580 hiçbir yerde yok maalesef. Sistemi şu an alamazsın. Bekleyebilirsin ya da 1060 alabilirsin. Onun dışında 3000 MHz bellek ve daha kaliteli bir PSU alırsan sistem iyi olur.
Ve bunu da tartışmıştık hocam. Sinerji'de o PSU 250 lira. Bu ise 287 lira:FSP Hydro 600W 80+ Bronze Güç Kaynağı
Ayrıca ben güç kaynağına kalitesiz demedim, daha kalitelisi alınsa daha iyi olur dedim. Yukarıdaki 37 lira farkı verip daha kaliteli bir şey almak daha mantıklı.
İş görür, ona lafım yok. 3000 lira bir sisteme gayet de iyi gider. Ama içinde R5 1600 olan bir sisteme bunu kullanmak yerine daha kaliteli bir PSU almak bana daha mantıklı geliyor.
İş görür, ona lafım yok. 3000 lira bir sisteme gayet de iyi gider. Ama içinde R5 1600 olan bir sisteme bunu kullanmak yerine daha kaliteli bir PSU almak bana daha mantıklı geliyor.