RX 580 ve R5 3600 sistem için hangi yükseltmeler yapılmalı?

Canhan

Centipat
Daha fazla  
Anakart B450DA1.
RX 580 8 GB.
R5 3600.
16 GB.
Sizce yükseltme yapılmalı mı? Ne gibi yükseltme yapılmalı? Alalı 6 ay falan oluyor, hala garantisi var kasanın. 12K aldım.

Anakart B450da1.
RX 580 8 GB.
R5 3600.
16 GB.
Sizce yükseltme yapılmalı mı? Ne gibi yükseltme yapılmalı? Alalı 6 ay falan oluyor, hala garantisi var kasanın. 12K aldım.

Yükseltme yapılmalı bence oynadığınız oyunlara göre değişir tabii

Ne kadar bir bütçeden bahsediyoruz?

12 bin TL çok bu sistem için. İşlemci ve ekran kartının değişmesi gerekir yükseltme yapacaksanız. Hangi oyunları oynuyorsunuz?

CS 2, Valorant gibi oyunlarla işim olmaz dersen sadece RTX 4060 en güzeli. AMD tarafınfa RX 6700 XT olabilir iklinci elden.
Eger dediğiniz oyunları oynamıyor ise arc B580 de düşünülebilir. Genelde önermem ancak hikayeli oyunlarda güzel performans veriyor.

Anakart B450DA1.
RX 580 8 GB.
R5 3600.
16 GB.
Bütçeniz nedir ve oynadığınız oyunlar neler?

Eger dediğiniz oyunları oynamıyor ise arc B580 de düşünülebilir. Genelde önermem ancak hikayeli oyunlarda güzel performans veriyor.

Bütçeniz nedir ve oynadığınız oyunlar neler?
Tüm oyunları oynuyorum sadece ekran kartını yukseltsem yeterli olurmu ki

Sadece ekran kartı yükseltmesi yeterli olmaz, 6700xt gibi bir karta geçsen darboğaz olur. Öyle bir yükseltme istiyorsan işlemci yükseltmesi şart. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
1920 1080

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…