RX 580 ve Ryzen 5 1500X Sistem Toplama

Akaandogan

Kilopat
Daha fazla  
  • ASUS RX580 ROG STRIX 8 GB EKRAN KARTI
  • AMD RYZEN 5 1500x
  • ASUS PRIME B350M-A DDR4 3200+(o.c)MHZ USB 3.1 ANAKART
  • G SKILL 8 GB FLARE X DDR4 2400mhz AMD UYUMLU RAM
  • SANDİSK 240GB PLUS SATA 3.0 SSD(OKUMA/530 YAZMA/440)
  • COOLER MASTER MASTERBOX 5 GM 750W 80PLUS MODÜLER SÜPER MİD ATX SİYAH KASA

Sizce nasıl bir sistem olur, tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel bir sistem olmuş. ASUS yerine MSI RX 580(MSI RX 480 de olabilir, günümüzdeki oyunları PUBG, GTA 5, COD vb. gibi oyunları oynatabilir) MSI Twin Frozr 6 soğutması çok iyi Diğer türlü güç kaynağını 650 veya 600 yapabilirsin

RAM'i en az 3000 MHz yapın, AMD uyumlu diye özel olarak belirtilmesine gerek yok, onlar para tuzağı. Güç kaynağını da 500 ya da 600 Watt 80+ Bronze bir şey alın. SSD olarak da bütçeniz varsa Samsung 850 Evo yoksa Adata SU800 alın. PSU olarak FSP Hydro'yu tavsiye ederim.

Gskill RipjawsV 8x2 GB 3000 MHz Ryzen ile uyumlu mu? Ben bu RAM'i kullanan bir sistem toplama izlemiştim. Fakat Vatan Bilgisayardakiler uyumsuz dedi. Çok inanamadım ama.

Bana da Vatan Bilgisayar önerdi bu sistemi.

@Akaandogan sana benim yazdığım RAM modelini mi önerdi? Bana benim yazdığımın uyumsuz olduğunu söyledi. Arkasından MSI sitesinden RAM modelini uyumlu olarak görmeyince kafam daha da karıştı fakat Technopat'ın Ryzen 5 1500X'li sisteminde kullandığı RAM'ler de MSI sitesinde uyumlu RAM'ler listesinde gösterilmiyordu. Konuyu açan arkadaşın FlareX 2400 MHz RAM'lerini önerdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…