RX 580 ve Ryzen 5 2600 sistem toplama

XessLook

Hectopat
Selamlar, yeni bir sistem almayı planlıyorum. Şu anda elimde Sapphire Radeon RX 580 Pulse 8 GB modeli var. Sisteme Ryzen 5 2600 işlemci, anakart olarak da ASUS Prime B450M-K düşünüyorum. Bu sisteme RAM,Kasa ve SSD önerisinde bulunabilir misiniz? (Bütçe: 1500 TL)

Son düzenleme:
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

Hocam PSU'nuz var mı bilmiyorum fakat ben 600W PSU olan bir kasa koydum tüm parçalar toplamı 1524 tl ediyor.

Ayrıca eğer Sabit Diske sahip değilseniz RAM'i ilk başta tek modül 8gb alabilirsiniz 16 gb RAM alacağınıza 8gb ram alırsınız ve 500 gb veya 1tb sabit disk alırsınız eğer istiyorsanız daha sonra aynı marka ve modelden bir tane daha 8gb RAM takabilirsiniz.

THERMALTAKE Litepower 650W Güç kaynağım mevcut. Güç kaynağı olmayan bir kasa önerebilir misin ?

En çok satılan kasalardan, mid tower kasa.

Fakat mesh modelini almanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Anakart olarak bunu almanızı öneririm: Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İşlemci olarak da bunu: AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Tabi render işleriyle uğraşacaksanız R5 2600 daha iyi. İstediğiniz önerilere gelirsek:

1524 TL.

Hocam arasında 8x2 yapınca Adata daha ucuza geliyor ikisi de aynı özelliklere sahip Corsair'ın soğutucusu nasıl bilgim yok, fakat Adata'nın üzerinde alüminyum plak soğutucular varmış.

Daha çok oyun oynayan biriyim pek render işleriyle uğraşmam teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…