RX 580 ve Ryzen 5 2600 Sistem Toplama

60 Hz yetersiz gibi geldi bana o yüzden tercih etmedim onu.
6
60 Hz monitör yeterli değil sanki eğer farkı yoksa alırım.
Alınabiliyorsa ekran kartının Pulse modeli değil de Nitro+ modeli alınsın. RAM'lerinizi mutlaka 3000mhz çift kanal alın. Onun dışında sorun yok gibi.

Bu SapphireNitron+Radeon RX 580 4G OC 256Bit GDDR (Dx12) PCI-E Fiyatı Nitro+ modelinin 8GB olan modelinden farkı var mı ?

Son düzenleme:
Hocam Sapphire modellerinde, Pulse alt-orta düzey, Nitro+ Üst düzey performans sunar. Çok birşey kaybetmezsiniz ama Nitro+ almanız daha iyi olur. Alabiliyorsanız tabiki 8GB modeli alın.

Hocam ilk olarak ramleriniz en az 3000mhz olsun ve ben yerinizde olsam ramleri şimdilik 8gb alıp ekran kartını 8gblık nitro modeli ile değiştirirdim yavaş yavaş 4gb vram az kaloyor çünkü oyunlarda

Hocam ilk olarak ramleriniz en az 3000mhz olsun ve ben yerinizde olsam ramleri şimdilik 8gb alıp ekran kartını 8gblık nitro modeli ile değiştirirdim yavaş yavaş 4gb vram az kaloyor çünkü oyunlarda
RX 580 kartinda 8GB Vram destekleyecek GPU mevcut degil. 8GB'in tamamini maalesef kullanamiyoruz bu kartta. 4GB vram yeterli suan icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…