Sistem 5750 TL'ye toplandı arkadaşlar performans değerlerini 2-3 gün içerisinde paylaşacağım, gelmeyen parçalar var. Toplamayı düşünen arkadaşlar fikir sahibi olsun diye açtığım bir konudur.
O kasa ve anakart olmamış olamamış. 2 RAM slotlu anakart almak sıkıntılı çünkü. Dark kasaların malzeme kaliteside genel olarak dandik oluyor. Neyse performans ve resimleri atarsan mutlu oluruz. Ama neyse fiyat güzel gibi. Edit: SSD yok mu sistemde.
Umarım şu kasanın da performansı iyidir ve malzeme kalitesi ortadır en azından, pek inceleme göremedim bunun hakkında ama aldım bakalım hayırlısı. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01MQFE680
@bytkn Forumda güzel kasa diyorlardı. Bana sanki Everest kasa gibi durdu ama bilemeyeceğim bende. Neyse Everest, GeymPavır ve Dark kasalardan iyidir bence.
O kasa ve anakart olmamış olamamış. 2 RAM slotlu anakart almak sıkıntılı çünkü. Dark kasaların malzeme kaliteside genel olarak dandik oluyor. Neyse performans ve resimleri atarsan mutlu oluruz. Ama neyse fiyat güzel gibi. Eki Görüntüle 346612 Edit: SSD yok mu sistemde.
O kasa ve anakart olmamış olamamış. 2 RAM slotlu anakart almak sıkıntılı çünkü. Dark kasaların malzeme kaliteside genel olarak dandik oluyor. Neyse performans ve resimleri atarsan mutlu oluruz. Ama neyse fiyat güzel gibi. Eki Görüntüle 346612 Edit: SSD yok mu sistemde.