Sistem toplanma amacı, monitör çözünürlüğünüz, ileride yükseltme yapıp yapamama seçenekleri ve bütçeniz nedir? Daha farklı ve mantıklı olduğunu düşündüğüm farklı parçalar var. Ona göre öneride bulunabilirim.
NOT: Belirttiğiniz parçaları bulduğunuz fiyat çok önemli.
Sistem toplanma amacı, monitör çözünürlüğünüz, ileride yükseltme yapıp yapamama seçenekleri ve bütçeniz nedir? Daha farklı ve mantıklı olduğunu düşündüğüm farklı parçalar var. Ona göre öneride bulunabilirim.
NOT: Belirttiğiniz parçaları bulduğunuz fiyat çok önemli.
Sapphire in Ekran Kartları Çok Kötü Diyolar Ve Çok Isınıyor Diyorlar Benim Sistemdeki Ekran Kartını Baya Araştırdım 70 dereceyi gecen görmedim ve 3 fanlı
Sapphire in Ekran Kartları Çok Kötü Diyolar Ve Çok Isınıyor Diyorlar Benim Sistemdeki Ekran Kartını Baya Araştırdım 70 dereceyi gecen görmedim ve 3 fanlı
ROG Strix modellerin soğutması nerdeyse piyasanın en iyisi denebilir, gayet normal. Sapphire Ekran kartları da gayet iyidir. Çok fazla insan satın aldığı için haliyle daha çok şikayet görmeniz normal. Sapphire ekran kartınızdan memnun musunuz? - Technopat Sosyal bu konuya göz atın derim. Brn sadece öneriyorum, tercih sizin.
ROG Strix modellerin soğutması nerdeyse piyasanın en iyisi denebilir, gayet normal. Sapphire Ekran kartları da gayet iyidir. Çok fazla insan satın aldığı için haliyle daha çok şikayet görmeniz normal. Sapphire ekran kartınızdan memnun musunuz? - Technopat Sosyal bu konuya göz atın derim. Brn sadece öneriyorum, tercih sizin.
Herşeyim Tamam Sadece Ekran Kartında Gidip Geliyorum 2 Farklı Ekran Kartında Gidip Geliyorum ve Biraz Araştırmak İstiyorum Fakat Herkez Farklı Birşey Söylemiş Birisi Diyor Bit Önemli , Birisi Çekirdek Hızı , Birisi Bellek Hızı , Birisi Bellek Kapasitesi Önemli Demiş Hangisi Doğru ? Aklıma Takılan Ekran Kartları Ek'tedir . Ve Bu İki Ekran Kartının Da Arasında 600 Tl Fark Vardır .
1.ASUS PHOENIX GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı = Özellikleri GPU: GeForce GTX 1660Ti Üretici: NVIDIA Bellek Hızı O.C: 12002MHz Çekirdek Hızı O.C: 1815MHz Bellek Kapasitesi: 6GB Bellek Arayüzü: 192Bit
2.ASUS ROG STRIX Radeon RX580 T8G Gaming 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı = Özellikleri GPU: AMD RX580 Üretici: AMD Bellek Hızı O.C: 8000MHz Çekirdek Hızı O.C: 1431MHz Bellek Kapasitesi: 8GB Bellek Arayüzü: 256Bit
Lütfen Birisi Bana Yardımcı Olsun Sistemime Sadece Ekran Kartı Seçmek Kaldı Sistemimi Tekrardan Yazı Olarakda Yazmak İstiyorum .