Berkaytrxx Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 314 10 Ağustos 2020 #1 Samsung SyncMaster 732NW LCD monitöre sahibim. Monitör sanırım 720P ve bayağı eski bir monitör. RX 580 8 GB alacağım. Bu ekran kartı monitörle herhangi bir uyumsuzluk çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2020
Samsung SyncMaster 732NW LCD monitöre sahibim. Monitör sanırım 720P ve bayağı eski bir monitör. RX 580 8 GB alacağım. Bu ekran kartı monitörle herhangi bir uyumsuzluk çıkarır mı? Şimdiden teşekkürler.
SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 10 Ağustos 2020 #2 Sorun yarakmaz yırtılmalar falan olur fakat takmazsanız sorun olmaz FPS olarak fazla alırsınız .
Berkaytrxx Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 314 10 Ağustos 2020 #3 SeFaB35 dedi: Sorun yarakmaz yırtılmalar falan olur fakat takmazsanız sorun olmaz FPS olarak fazla alırsınız . Genişletmek için tıkla... Yırtılma derken hocam nasıl yani anlamadım? :d
SeFaB35 dedi: Sorun yarakmaz yırtılmalar falan olur fakat takmazsanız sorun olmaz FPS olarak fazla alırsınız . Genişletmek için tıkla... Yırtılma derken hocam nasıl yani anlamadım? :d
SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 11 Ağustos 2020 #4 Berkaytrxx dedi: Yırtılma derken hocam nasıl yani anlamadım? :d. Genişletmek için tıkla... Hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi.
Berkaytrxx dedi: Yırtılma derken hocam nasıl yani anlamadım? :d. Genişletmek için tıkla... Hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunun gibi.