RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
Önceki mimariye göre watt başına 2.5 kat daha fazla performans vaadini AMD verdi zaten ki büyük ihtimalle öyle olacak. Yani bu söylenti falan değil.
Daha yeni çıkan RX580 serisinde dahi güvenilemeceğini kanıtlayan bir firmadan bahsediyoruz. Bu bağlamda bekleyip görücez.

Daha yeni çıkan RX580 serisinde dahi güvenilemeceğini kanıtlayan bir firmadan bahsediyoruz. Bu bağlamda bekleyip görücez.
Yeni gelen Polaris Refresh kartlar ilk çıktığında pahalıydı fakat fiyatları kısa süre içerisinde makul fiyatlara indirildi. RX 500 serisine neden güvenilmiyormuş onu anlamadım gayet sorunsuz bir seri. Adamlar GPU frekansını yükseltmiş, ufak bir bellek bant genişliği yükseltmesi yapmış ve FP32 compute değerini iyileştirmiş. Polaris Refresh'e bakacak olursak şuan fiyat açısından uygun alınabilir.

RX 5xx serisi çıkmadan önce, yeni bir mimari olmayıp, biraz hızlandırılmış olucağı zaten söylenmişti. AMD buna para harcamayıp direk Vega da çıkartabilirdi, zira RX 4xx serisi gayet yeterli. Ayrıca fiyatları da zaman zaman çok makul olabiliyor, alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VEGA mimarili kart/kartlar Temmuz Ağustos gibi tanıtılması sonbaharda da piyasaya çıkması bekleniyor.
Ayrıca VEGA mimarili kart/kartlar ile AMD en üst seviyeye hitap edecek dolayısı ile RX 580-GTX 1060 fiyatlarında VEGA mimarili kart kesinlikle beklenmemeli.

Ben farklı bir şey mi söyledim acaba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…