RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
@William Blazko Bu konu tam netlik kazanmış değil, uygun fiyatlı Vega kartların olucağına dair de söylentiler var.
Hocam keşke olsa ama hiç zannetmiyorum en azından bu sene.Zira HBM pahalı bir bellek teknolojisi bu da haliyle maaliyeti yükselten etmenlerden biri.
HBM yi geçtim aynı şekilde Micron üretimi GDDR5X bellekler de öyle. GDDR5X bellekler GTX1070 de dahi kullanılmadı en üst seviye olan GTX 1080 1080ti da mevcut ki bu kartlarda bilindiği üzere cep yakıyor zaten.

Son düzenleme:
Vega'nın fiyatları aşırı fazla olur mu 1400 TL yi geçecekse beklemeyeceğim lütfen yardımcı olun.

Ben farklı bir şey mi söyledim acaba
Temmuz ayında VEGA mimarili kartların çıkacağını söylemişssiniz ama Temmuz ayında çıkmayacak o günlerde tanıtılması bekleniyor. Dikkatinizi çekerim.
Ayrıca GTX 1060 - RX 580 arasında kalan adamın bütçesi zaten VEGA mimarisini barındıran grafik işlemcisine sahip ekran kartları almaya ne yeteceğini ne de gözünü en üst seviyeye dikeceğini zannetmiyorum.

Kartlar daha duyrulmadı bile bunu nereden biliyorsunuz sadece bir tahmin yürütmüşsünüz. 1300 lira bandında illa VEGA mimarili bir ekran kartı çıkacaktır.

Vega'nın fiyatları aşırı fazla olur mu? 1400 TL yi geçecekse beklemeyeceğim lütfen yardımcı olun.
Biz bu konuda kesin bir şey söylememekle birlikte, internetten siz de araştırabilirsiniz. Ayriyetten, işlemciniz yeterliyse bütçenize biraz daha ekliyip, Vega çıktığında, Vega'ya da yönelebilirsiniz. Tabii ki monitör ve güç kaynağı gibi faktörleri de ekliyelim.

Kartlar daha duyrulmadı bile bunu nereden biliyorsunuz sadece bir tahmin yürütmüşsünüz. 1300 lira bandında illa VEGA mimarili bir ekran kartı çıkacaktır.
Peki 1300 TL nin altında bir VEGA mimarili ekran kartı çıkar mı ?

Sistemi sıfırdan toplayacağım.

@Silinen üye Hocam kusura bakmayın ama bana laf yetiştireceğinize araştırsaydınız , donanım ile ilgili haberleri takip etseydiniz , donanım editörlerinin de aynı şeyleri söylediklerini görürdünüz ki zaten bende araştırmalarım sonucu duyduklarım gördüklerim kadarı ile konuşuyorum.
Tamam mı şimdi.

Ben zaten en son okuduğum donanım haberlerine göre yorum yapıyorum ve sürekli takipteyim Daha AMD gerekli konuda resmi duyuru yapmış değil bunu tartışmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…